10 lucruri care îmi plac și 10 lucruri care nu-mi plac

Cred că Eva a știut că mi-e dor tare de o leapșă și mi-a pasat una, acum ceva timp. Din păcate, nu am apucat să lucrez la ea până acum, dar astăzi i-a venit rândul și sunt sigură că îmi va face plăcere să o preiau.

10 lucruri care îmi plac:

 1. să citesc. Mare surpriză nu-i așa? Chiar dacă în ultima vreme nu am reușit să citesc cât vreau, lectura încă este una dintre activitățile mele preferate.
 2. să gătesc. Deși a fost o perioadă lungă în care îmi displăcea total să îmi petrec timpul în bucătărie, de când am intrat în prenatal am redescoperit plăcerea de a pregăti chestii delicioase pentru familia mea și pentru mine, bineînțeles. Adoooooor dulciurile 🙂 .
 3. să scriu pe bloguri. Se vede, nu-i așa? Îmi place mult această activitate, îmi place să interacționez cu voi.
 4. să beau cafea. În timpul sarcinilor nu am băut deloc cafea și am dus doar dorul gustului. Deși cafeaua îmi oferă un boost de energie în momentul în care o beau, adevărul e că o beau de plăcere.
 5. să îmi petrec timpul cu familia. Ador zilele în care suntem cu toții acasă, ieșim la plimbări sau plecăm în concedii. Sunt sigură orice părinte apreciază aceste momente.
 6. să mă uit la emisiuni culinare. Deși rar se întâmplă să gătesc ceva văzut la televizor, îmi place să urmăresc emisiuni culinare.
 7. muzica anilor ’90. The Best!
 8. accentul britanic. Ciudat?
 9. iarna
 10. bebelușii/copiii mici (nu doar ai mei 😀 ). Cum să nu îi adori?
lucruri care imi plac

10 lucruri care nu îmi plac

 1. neseriozitatea
 2. fățărnicia
 3. manipularea
 4. minciuna. Dar cine le iubește? Mă opresc aici, deși sunt multe înrudite, și trec la altele 🙂
 5. nucile. Deși îmi plac mult mucenicii ( care se fac cu nucă), nu îmi place gustul amărui de nucă. Nu sunt genul care să le caute și să le dea deoparte cu orice preț, dar dacă nu sunt puse lângă ceva care să le acopere gustul amar, le evit.
 6. berea de casă
 7. emisiunile TV din România. Exceptând 2 sau 3 (gen Chefi la cuțite, Vocea României sau ceva asemănător), nu le suport și nu le urmăresc.
 8. insectele. Chhhh!
 9. pisicile. Nu aș spune că le urăsc în adevăratul sens al cuvântului, dar sigur nu le iubesc. De fapt, detest părul lor.
 10. să fac sport. Aici nu includ jocurile sportive, care pot fi amuzante.

Deoarece am tot văzut tag-ul acesta pe la diferiți bloggeri, nu voi provoca pe cineva anume. Dar, dacă dorește cineva să îl preia este liber să o facă.

You may also like...

5 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Semanam in multe privinte, chiar m-am regasit in multe dintre lucrurile care iti plac si care iti displac. Multumesc ca ai raspuns la aceasta leapsa!

 2. Dana spune:

  Și mie îmi plac copiii tare mult, la fel și accentul britanic, sună bine de tot!

 3. Silvia spune:

  Toți avem ceva plăcut sau nu!

 4. Hehe! Stiam multe din ele, deci tare bine te cunosc. 😛

 5. Foarte fain articolul, mă regăsesc în multe aspecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial