12 săptămâni pentru a cuceri un Lord de Sophie Irwin

Mare mi-a fost bucuria când am văzut că la Bookzone încep timid să apară și cărți din categoria historical-romance. Oricât mi-ar plăcea mie thrillerele sau poveștile moderne de iubire, parcă nimic nu mă relaxează mai mult decât un roman romantic inspirat din perioada în care regulile societății aveau o cu toată altă valoare și importanță. Nu am citit de mult timp un astfel de roman. Așadar, atunci când am observat pe site 12 săptămâni pentru a cuceri un Lord de Sophie Irwin, am știut că va fi următoarea mea lectură.

Romanul 12 săptămâni pentru a cuceri un Lord de Sophie Irwin a fost exact așa cum m-am așteptat. Exact așa cum sunt în general cărțile de genul acesta: amuzante, romantice, captivante și pline de bună-dispoziție, în ciuda poveștii nu foarte vesele care stă la baza acțiunii.

12 săptămâni pentru a cuceri un Lord de Sophie Irwin, historical romance, carti romantice

12 săptămâni pentru a cuceri un Lord de Sophie Irwin – un roman de debut pe placul meu

Kitty Talbot a fost confidenta mamei sale când părinții săi erau în viață. Așadar, a aflat destul de repede care este situația familiei sale. După moartea lor, a știut că este nevoită ia unele decizii dificile pentru a reuși să aibă grijă de surorile sale și pentru a păstra casa în care au crescut.

Fiind ajutată de o prietenă a răposatei sale mame, Kitty speră să își găsească un soț suficient de bogat, care să își permită să plătească datoriile tatălui său și să aibă grijă de surorile sale. Bineînțeles, Kitty știa că mariajul ei va fi o tranzacție, fără vreo urmă de iubire.

Kitty era o tânără extrem de ambițioasă. De aceea a fost ușor dezamăgită când a aflat de ce avere dispun bărbații la care prietena mamei sale s-a gândit pentru ea. Nu era vorba că ar fi fost prea avară. Kitty își știa locul și nu îndrăznea să viseze la un moștenitor cu titlu. Doar că își dorea o afacere corectă, care să îi ia grija banilor de pe umeri.

Atunci când apare ocazia, Kitty face cunoștință cu una dintre cele mai respectate și bogate familii din înalta societate. Ea pune ochii pe cel mai tânăr dintre frați, care urma în curând să intre în posesia moștenirii sale. Kitty devine cea mai finuță și firavă domnișoară în preajma lui, cucerindu-i inima. Dar oare va reuși să se facă iubită și de mama și fratele acestuia? Va reuși să își ascundă originile modeste de ochii iscoditori a doamnelor care stabilesc mersul lucrurilor în acea lume atât de străină pentru Kitty?

12 săptămâni pentru a cuceri un Lord m-a cucerit. Sper ca în curând Sophie Irwin să ne încânte cu un alt volum la fel de vesel și romantic. Cartea se poate comanda de aici, acum cu reducere.

You may also like...

2 Responses

  1. Catalina Coman spune:

    Mi-am luat-o si eu. Abia astept sa o citesc.

  2. Adriana Ivan spune:

    Iti va placea, sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial