3 idei de cadou pentru botez

Oficial sezonul petrecerilor a început. După o perioadă atât de mare de restricții, petrecerile sunt în toi. Toți cei care abia au așteptat să se bucure de propria nuntă alături de invitați, sunt în mijlocul pregătirilor. La fel sunt și cei ce recent și-au mărit familia. Așadar, peste tot e voie bună și iz de petrecere. Nici noi nu am scăpat de astfel de bucurii. Avem deja două invitații primite și avem de gând să le onorăm.

Fie că sunteți nași sau cel mic face parte din familie, e necesar să oferiți și un cadou, pe lângă celebrul plic. În articolul de astăzi, vreau să vă ofer trei idei de cadou pentru botez.

Idei de cadou pentru botez – cadouri utile

Fiind vorba de un botez, se presupune că te cunoști bine cu mama copilului și ai posibilitatea să afli ce lucruri are deja pregătite pentru cel mic. Ar fi păcat să îi oferi ceva ce deja și-a cumpărat, mai ales dacă valoarea produsului este mai mare. Pentru a preveni astfel de situații, ar trebui să comanzi de pe site-uri serioase, precum https://www.bebelux.ro/, care acceptă returul produsului în termen de 14 zile.

Marsupiu ergonomic

marsupiu ergonomic, marsupiu tip scaunel , cadou botez, marsupiu bebe,

Un marsupiu ergonomic este un cadou perfect. Albert a primit unul la botezul său și mi-a fost de mare folos. Un marsupiu ergonomic permite purtarea bebelușului aproape de pieptul mamei sau al tatălui, în cele mai sigure condiții. Coloana sa fragilă stă în poziția corectă, iar piciorușele la fel. Marsupiul tip scăunel este cea mai bună alegere, din punctul meu de vedere, deoarece poate fi folosit și atunci când copilașul e mai mare și nu mai vrea să stea atât de strâns de părinte.

Carusel interactiv multifuncțional – idei de cadou pentru botez

carusel multifunctional,carusel bebe,carusel patut, carusel cu lumini,carusel rotativ,

Un carusel pentru pătuțul bebelușului este de asemenea una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru botez. Un astfel de carusel atrage privirea bebelușului și îl ajută în dezvoltarea simțurilor. Culorile și muzica îl va liniști și îl va ajuta să se calmeze sau să adoarmă.

Coșuleț bebeluș pentru dormit

cosulet bebelus pentru dormit, cosulet bebe, cosulet somn bebe,

Coșulețele pentru dormit sunt tot mai des căutate pe proaspetele sau viitoarele mămici. Un astfel de coșuleț asigură bebelușului un loc moale și plăcut pentru momentele de somn. Poate fi așezat oriunde și este ușor de transportat în călătorii. Coșulețul este reglabil, putând fiind ajustat în funcție de înălțimea bebelușului.

Bineînțeles, la fel de bine puteți oferi hăinuțe și jucărioare, dar un cadou ales mai cu grijă și cu mai mult interes, cu siguranță va fi și mai apreciat, dar și mai greu de uitat.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial