Achiziția de T L Swan – seria Clubul Miles High

Așa cum mi-am și propus, Achiziția de T L Swan, al doilea volum al seriei Clubul Miles High, a ajuns la mine la puțin timp după ce a fost tradus la Leda Bazaar. Abia am așteptat să îl citesc și pot să spun că mi-a întrecut așteptările. Tristan m-a surprins total! Mă așteptam la un altfel de caracter. În Escala mi-a părut a fi total diferit de modul în care este prezentat aici.

La fel ca și în primul volum al seriei, am râs în hohote de multe ori. Dar, față de primul volum, aici am avut parte și de emoție. Recunosc că nu doar o dată am simțit lacrimile apropiindu-se. Doamne, cât de frumos a fost îmbinat totul! Dragoste, pasiune, familie, durere, fericire, regăsire… Nu știu cine e T L Swan și de unde a apărut, dar știu sigur că mai doresc să citesc cărți scrise de ea.

Achizitia, clubul Miles High, T L Swan, carti romantice, carti 18+, Editura Corint Leda Bazaar,

Despre Achiziția de T L Swan : „Scenele sexy sunt de-a dreptul incendiare, dar punctul forte al cărții îl reprezintă umorul. ” – STACYALESI.COM

Tristan este unul dintre moștenitorii Miles Media. El lucrează pe partea de achiziții. Preia firme la un pas de faliment. Este dur, rece și nemilos în afaceri. Așa o cunoaște pe Claire Anderson. Firma ei are probleme financiare, iar Tristan este interesat să o preia. Claire Anderson nu dorește să renunțe la moștenirea lăsată copiilor lor de către soțul său, acum mort. Tristan este atras de ea și o invită în oraș, dar se lovește de un refuz categoric.

Șase luni mai târziu, cei doi se întâlnesc la o conferință, departe de casă. După lungi flirturi, hotărăsc să petreacă câteva zile pasionale. Întorși acasă, își dau seama că nu își pot lua gândul unul de la celălalt.

Claire îi explică că viața ei e complicată și că are trei băieți dificili, care mereu vor fi pe primul loc și că e mai bine să nu se mai întâlnească. Dar, arogantul de Tristan Miles nu acceptă ca cineva să se despartă de el. Pur și simplu nu este obișnuit cu așa ceva.

Așadar, hotărăște să meargă acasă la Claire, să cunoască băieții și să îi arate femeii că nu e dispus să accepte un refuz. Dar, ce găsește acolo, întrece orice așteptare. Curtea e plină cu lucruri lăsate la întâmplare. Găsește încălțări împrăștiate, animale de companie cu nume ciudate și adolescenți violenți.

„Ce-i locul acesta uitat de Dumnezeu? Sălbatici…”

Copiii lui Clare au vârste diferite și nu sunt deloc așa cum credea el că vor fi. Sunt furioși, par needucați, sunt prea protectori cu mama lor și nu au nicio reținere să îi arate lui Tristan că nu are ce căuta acolo.

Întâlnirea cu ei l-a făcut pe Tristan să își dea seama că o relație cu Clare ar fi într-adevăr mult prea complicată. Așadar, hotărăște să păstreze distanța.

„Gata cu Mamele Sexy pentru mine! Ridic mâinile în aer, semn că mă predau: Am terminat!”

Dar oare chiar așa va face sau se va lăsa purtat de sentimente și va încerca să le facă față copiilor? Achiziția de T L Swan se poate comanda de aici. Acest roman te va face să zâmbești icontrolabil, dar și să lăcrimezi pe alocuri. Vei râde de situațiile în care Tristan va fi pus și îl vei îndrăgi pentru modul în care se adaptează, dar și pentru felul său de a fi.

P.S. Volumele seriei se pot citi individual, neavând legătură între ele.

You may also like...

1 Response

  1. Dana spune:

    Oooo, cât de bine sună, cred ca mi-ar plăcea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial