Ai grijă de tine ca să poți avea grijă de familia ta!

În articolul de astăzi vreau să vorbim despre noi. Despre problemele pe care doar o femeie le poate înțelege, despre cum să te simți bine chiar și când ai o problemă sau un disconfort. Este important să fim bine, deoarece atunci când noi ne simțim bine, toate lucrurile merg cum trebuie pentru cei dragi nouă. Casa este curată, soțul este răsfățat, iar copiii îngrijiți și iubiți așa cum merită. Atunci când femeia se simte confortabil nimic nu este nelalocul lui. Asadar, ne datorăm asta. Nouă, dar și familiei noastre.

Femeile, în general, ascund unele neplăceri, mai ales dacă sunt de natură intimă. Așa am fost crescute și educate. Unele lucruri pur și simplu nu se spun. Deși de multe ori sunt de acord cu acest lucru, când vine vorba de îngrijirea și sănătatea intimă nu pot fi de acord. Aceste subiecte trebuie dezbătute și discutate. Fiecare femeie trebuie să fie bine informată. De aceea am acceptat invitația lansată de Brander și Biessen Pharma, iar astăzi vă vorbesc despre Floral’aise.

Floral’aise - un ajutor de nădejde pentru sanatatea intima feminină

Floral’aise – un ajutor de nădejde pentru sănătatea intimă feminină

Sunt anumite perioade în viața noastră de femeie în care sănătatea intimă este mai des afectată. Atunci când suferim de vreo boală mai gravă, suntem însărcinate, alăptăm sau trecem prin etapa neplăcută cauzată de menopauză, de foarte multe ori flora vaginală este afectată și apare disconfortul intim, că doar un necaz nu vine niciodată singur, nu-i așa?

Așadar, orice femeie ajunge la un moment dat să aibă astfel de neplăceri. Fie că sunt cauzate de o infecție, sunt un efect secundar a unei boli precum diabetul sau un tratament cu antibiotic, de o candidoză sau o vaginoză.

Este foarte important să fim conștiente că aceste lucruri sunt normale, că orice femeie poate avea o problemă de genul acesta și că nu greșim noi cu ceva de ni se întâmplă tocmai nouă. Și, mai ales, nu e nimic rușinos în asta. Sunt multe femei care nu apelează la doctor atunci când simt un disconfort intim. Le e rușine să nu fie judecate. Țin să subliniez că nu este cazul și că o astfel de problemă nu trebuie ignorată.

Cum ne ajută Floral’aise?

Floral’aise este un supliment alimentar care ne ajută în lupta cu disconfortul intim. Are doar două ingrediente: vitamina A și lactobacili. Lactobacilii sunt bacteriile bune care țin sub control bacteriile dăunatoare, luptând pentru echilibrul florei vaginale, prevenind apariția disconfortului intim.

Floral’aise este un supliment alimentar care se administrează pe cale orală. Se poate lua preventiv, pentru a nu avea parte de disconfort, sau ca adjuvant în tratamentul prescris de medic pentru diferite afecțiuni sau infecții. Poate fi luat în asociere cu antibiotice sau antimicotice, luptând împreună pentru sănătatea ta intimă.


Consider că suplimentul alimentar Floral’aise poate fi un real ajutor pentru sănătatea noastră intimă. Îți recomand să nu ignori disconfortul intim și sănătatea, în general. Să te informezi bine, să citești cu atenție prospectul sau informațiile de pe ambalaj și să nu înlocuiești niciodată vreun tratament cu un supliment alimentar. Ai grijă de tine ca să poți avea grijă de familia ta!

You may also like...

4 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Imi place tare mult titlul pe care l-ai ales. Intr-adevar, este esential sa avem grija intai de noi, pentru a-i putea ingriji pe cei dragi, iar sanatatea intima este importanta.

 2. Silvia spune:

  Un articol minunat!!!!

 3. Dana spune:

  Complet de acord cu tine! Un produs so in articol minunate!

 4. Geo spune:

  Un articol foarte util.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial