Anul tău perfect – Charlotte Lucas

Prima lectură din an a fost de la Editura RAO. Noaptea dintre ani m-a prins cu Anul tău perfect de Charlotte Lucas. Mai exact, cu a doua parte a romanului.

Am primit cele două părți din Anul tău perfect de Charlotte Lucas acum ceva timp, de la prietena mea Cătălina, care m-a convins prin recenzia ei că trebuie neapărat să le citesc și eu. Mi-am zis că nu există moment mai bun pentru a citi un roman cu un astfel de titlu precum începutul unui nou an. Și am avut dreptate! Anul tău perfect de Charlotte Lucas m-a făcut să privesc noul an cu mai mult interes, cu mai multă dorință de a trăi cu adevărat și a nu irosi momente care pot fi deosebite, speciale.

anul tau perfect, charlotte lucas,recenzie,pret bun

Anul tău perfect de Charlotte Lucas

Acest roman este unul romantic, dar nicidecum prea dulce. Este un roman care are de toate. De la dramă și suferință, la bucurie și noi începuturi.

Hannah este o femeie care iubește viața. Este veselă și mereu vede partea plină a paharului. Este încrezătoare și ia viața cu avânt și entuziasm. Chiar și atunci când iubitul ei este diagnosticat cu cancer, Hannah nu își pierde speranța. Deși el este convins că va muri curând, ea nu poate accepta negativismul lui. Așadar, concepe cel mai frumos cadou posibil. Mai exact, Hannah realizează o agendă pentru anul următor, care îl va ajuta să se bucure de viață și să fie mai încrezător în șansele lui.

El nu reușește să privească lucrurile precum iubita lui și hotărăște să își ia soarta în propriile mâini. Agenda ajunge în mâinile lui Jonathan, care se hotărăște să urmeze în tocmai indicațiile din agenda misterioasă, lucru care îi schimbă total viața.

Deși sunt tentată să vă spun mai multe, e cazul să mă opresc și să vă las pe voi să descoperiți întreaga poveste.

Aici am observat că Anul tău perfect de Charlotte Lucas se bucură de reducere.

You may also like...

4 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Multumesc pentru recomandare! Am mai auzit de roman, insa nu l-am citit.

  2. Mi-a placut si mie tare mult seria asta de carti.

  3. Dana spune:

    Nicium dubiu ca vreau sa citesc și eu cărțile!

  1. 01/02/2021

    […] tău perfect (1 și 2). Aici v-am vorbit despre ambele […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial