Apa micelară Allurene Cosmetics – noul BFF al tenului meu?

Allurene Cosmetics este un brand românesc, pe care l-am tot observat în mediul online în ultimele luni. Chiar eram curioasă cum sunt produsele lor și intenționam să le încerc cât de curând. După ce am participat la #bloggeritelacastel, eveniment pe care l-am organizat împreună cu Porția de citit, mi s-a oferit această ocazie.

Printre numeroasele pachete primite în cadrul evenimentului, am avut și o punguță de la Allurene Cosmetics. Ei mi-au oferit o apă micelară și un cod de reducere de 30% pentru comunitate: BLGLACASTEL, pe care îl puteți folosi pe site-ul lor.

apa micelară allurene cosmetics, impresii, despre apa micelara,

Cum e apa micelară de la Allurene Cosmetics

Apa micelară de la Allurene Cosmetics are un design plăcut, elegant. Are 150 ml, un parfum plăcut și discret. Curăță foarte bine tenul, îl tonifică și îl lasă hidratat, dar și catifelat. Nu mi-a iritat deloc ochii, așa cum mi s-a mai întâmplat atunci când am folosit alte astfel de produse. Nu lasă nici acea peliculă ușor lipicioasă, dar enervantă, pe care unele produse din această categorie o lasă. Are o textură plăcută, light, pe care eu o prefer.

Nu am mai folosit niciodată până acum un produs care să conțină extract din lucuma și am fost plăcut surprinsă de importanța pe care o are. Acest ingredient activ oferă o curățare blândă a tenului. Menajează bariera protectoare a pielii și-i respectă echilibrul natural.

Folosește codul de reducere de 30%: BLGLACASTEL

Pe lângă aceste lucruri pe care le-am observat încă de la prima folosire, apa micelară de la Allurene Cosmetics promite:

 • prevenirea fotoîmbătrânirii pielii și degradării colagenului
 • uniformizarea culoarii pielii
 • creșterea luminozității și strălucirii pielii
 • să ajute la reducerea cearcănelor
 • să aibă rol decongestionant și antiinflamator

Sunt foarte încântată de acest produs nou adăugat în rutina mea de îngrijire. Neapărat trebuie să încerc și celelalte produse din portofoliul Allurene Cosmetics. Dacă voi ați folosit produsele lor deja, nu ezitați să îmi spuneți în comentarii ce părere aveți despre ele.

You may also like...

2 Responses

 1. Diaconu Simona spune:

  Mă bucur că e un produs care nu te-a dezamăgit, eu am un ser de la ei și îl voi integra curând în rutina mea de îngrijire!

 2. Eva Anca spune:

  Pare tare bună apa micelară Allurene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial