Atlasul copilului isteț de la Bookzone

Știați că la Bookzone găsiți și cărți pentru copii? Sper că da, deoarece au niște serii foarte faine. Eu am câteva în wishlist și plănuiesc să le comand pentru copiii mei. În ultima comandă dată la Bookzone am avut o carte pentru mine și un atlas pentru copii. Atlasul copilului isteț m-a atras în primul rând prin aspectul colorat și vesel al copertei.

Atlasul copilului isteț mi s-a părut genul de atlas pe care orice copil ar trebui să îl aibă în bibliotecă. Este perfect pentru a fi răsfoit din curiozitate, când există momente de plictiseală, sau pentru a căuta anumite informații, dat fiind că cei mici sunt extrem de curioși și mereu au câte o întrebare care ne poate pune în dificultate. Acest atlas este recomandat copiilor din categoria 5+, dar la cât de colorat și frumos ilustrat este, vă asigur că și cei mai mici de 5 ani îl vor răsfoi cu drag.

Atlasul copilului isteț - Bookzone

Atlasul copilului isteț – de neprețuit în biblioteca celor mici

Atlasul copilului isteț are formatul 200×260. Are 53 de pagini colorate, mate și suficient de groase pentru a rezista folosirii îndelungate. Cartea conține hărțile continentelor și informații despre fiecare în parte, precum:

 • ce animale trăiesc acolo
 • monumente importante
 • oraș
 • natură
 • informații istorice
 • date geografice

Toate aceste informații sunt împărțite în texte scurte, create pe înțelesul celor mici. Textele sunt împărțite în paragrafe și așezate în diferite părți ale paginii. Astfel, sunt ușor de urmărit și citit.

Atlasul copilului isteț - Bookzone

Atlasul copilului isteț este fără dar și poate o sursă importantă de informații necesare pentru cultura generală a oricărui copil. De asemenea, consider că un atlas precum acesta îi va fi de mare folos și la școală, de-a lungul claselor primare.

Fie că dorești să îl faci cadou de 1 iunie sau pur și simplu să i-l oferi copilului fără nicio ocazie specială, vei fi mulțumită de alegerea făcută.

You may also like...

2 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Mulțumesc pentru recomandare!

 1. 10/06/2022

  […] am intrat pe Bookzone și am ales să mi-o comand și eu, alături de Atlasul copilului isteț. Mi s-a părut o lectură potrivită pentru acea perioadă a anului, în special. După ce a ajuns […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial