Atlasul dragonilor – William O’Connor

Tot în ultimul colet primit de la Editura Paralela 45 am avut și Atlasul Dragonilor, un atlas potrivit pentru orice iubitor de dragoni din lume, dacă are 10 ani împliniți 🙂 .

Atlasul Dragonilor – Dragonopedia lumii, de la amphipteridae la aripazoni a făcut în primul rând impresie bună prin aspectul său. Având coperți cartonate, format mare (20.5×25.5) și ilustrații foarte bine realizate, nu se putea altfel.

Acest atlas deosebit a apărut în luna februarie a acestui an, 2021, la Editura Paralela 45. Are 160 de pagini pline de ilustrații și informații interesante, care vor hrăni curiozitatea unui iubitor de dragoni.

Atlasul Dragonilor – Dragonopedia lumii, de la amphipteridae la aripazoni

Atlasul Dragonilor – Dragonopedia lumii, de la amphipteridae la aripazoni conține informații valoroase despre orice dragon din întreaga lume. Fiecare familie de dragoni este descrisă pe înțelesul tuturor, iar mai apoi fiecare tip din familie este analizat cu mare atenție.

Așadar, fie că suntem în căutare de informații care au legătură cu biologia, istoria, comportamentul lor, habitatul, hrana preferată de un anumit tip de dragon, starea de conservare sau chiar și anvergura aripilor, acest atlas deosebit ne va ajuta să găsim ceea ce căutăm.

În plus, cu ajutorul acestui atlas, micii iubitori de dragoni pot deveni niște mici experți în domeniu. Acest lucru este posibil datorită elementelor de recunoaștere prezentate de către autor.

Atlasul Dragonilor - Dragonopedia lumii, de la amphipteridae la aripazoni

Din punctul meu de vedere, Atlasul Dragonilor – Dragonopedia lumii, de la amphipteridae la aripazoni de William O’Connor poate fi un cadou foarte apreciat de către un copil pasionat de aceste fiare care au îngrozit lumea în timpurile străvechi. Sau chiar de orice copil curios din fire. Cine nu ar vrea să afle mai multe despre dragonii care scuipă flăcări? Sau despre cei cu mai multe capete, prezentați deseori în basmele pe care copiii le ascultă încă de la vârste fragede? Ei, bine, cu siguranță sunt puțini 🙂 .

Atlasul Dragonilor – Dragonopedia lumii, de la amphipteridae la aripazoni se află acum la reducere, pe site-ul Editurii Paralela 45.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial