Bijuterii la #danubebloggersmeet3

Cui nu-i plac bijuteriile? Într-adevăr, nu toate femeile poartă bijuterii diverse, dar cu siguranță toate apreciază o măcar bijuteriile finuțe, care să le scoată în evidență frumusețtea naturală. Fie că vorbim despre o pereche finuță de cercei, despre un lănțișor sau un inel deosebit, o bijuterie bine aleasă cucerește mereu o femeie.

Bijuteriile sunt accesoriile care pot scoate orice ținută din anonimat, dacă sunt bine alese. Bijuteriile pot transmite emoții sau pot păstra amintiri. Important este cum sunt alese, cum sunt purtate și car și de cine sunt dăruite.

Eu nu pot să mă laud cu o colecție impresionantă de bijuterii, dar cu siguranță mă pot lăuda cu semnificația lor.

Noul meu inel de la Sara Tremo

bijuterii placate cu aur, bijuterii argint, cadou, idei cadou, voucher cadou, inel,

Pe www.saratremo.ro mereu am găsiți o gamă variată de bijuterii pentru femei, bijuterii pentru barbati și chiar și pentru copii. De asemenea, sunt disponibile și parfumuri sau ceasuri. Astfel, dacă ești în căutarea unui cadou, vei găsi cu siguranță ceva potrivit. Și, în caz că nu știi ce să alegi, poți opta pentru un voucher cadou, cu ajutorul căruia vei ști sigur că nu vei da greș. Știai că la comenzi mai mari de 300 RON primești o bijuterie cadou? Practic, alegi să oferi un cadou frumos și te alegi și tu cu un mic cadou superb. E important să știi că bijuteriile sunt placate cu aur de 18K sau din argint 925.
 

Am și eu în mica mea colecție de bijuterii, minunății de pe acest site. Am un lănțișor cu pandantiv fundiță și acest inel din fotografii. Ambele bijuterii le-am primit la #danubebloggersmeet, doar că în ediții diferite. Ambele bijuterii sunt frumoase și finuțe.

bijuterii placate cu aur, bijuterii argint, cadou, idei cadou, voucher cadou, inel,

Toate colegele mele care au participat la a treia ediție a acestui eveniment au primit din partea SaraTremo câte un inel. Vă invit să căutați postarile noastre din social media (#danubebloggersmeet3) și să vedeți cât de frumoase sunt.

You may also like...

1 Response

  1. Dana spune:

    Ce bijuterii frumoase au! Inelul tău e minunat, atât de finuț!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial