Biosunline – ajutor pentru întreaga familie

Biosunline este o companie care a apărut pe piață acum 25 de ani. Bineînțeles, au și o divizie dedicată suplimentelor alimentare și vitaminelor pe care cu toții le consumăm, mai ales în sezonul rece. Suplimentele alimentare de la Biosunline se bazează pe extractele naturale de origine minerală, vegetală și animală. Producția lor îndeplinește standardele GMP (Good Manufacturing Practice).

Acestea fiind spuse, este de înțeles de ce eu apelez la suplimentele alimentare și la vitaminele Biosunline fără rețineri. Așadar, mare mi-a fost bucuria când au ales să ne fie alături la evenimentul nostru de la Iași, #bloggeritelacastel.

Ce produse Biosunline am primit la #bloggeritelacastel

În cadrul evenimentului nostru, fiecare bloggeriță participantă a primit un pachet cu:

 • Vitamina C + D, cu extract de măceșe
 • Probiotix Forte
 • Imunovia Esential
 • Neurergin
 • Focus Kids Bsl

Informații despre produse

biosuline, imunovita, vitamina c, focus kids, probiotice #bloggeritelacastel

Focus Kids BSL

Acest produs este destinat copiilor care au cel puțin 5 ani împliniți și care au nevoie de un mic stimul în perioadele mai obositoare din timpul școlii. Focus Kids BSL susține atenția, concentrarea, înțelegerea și memoria. Capsulele conțin pulbere din ulei de pește, ulei din semințe de Lumina-nopții, extract din semințe de soia, merișor-canadian și alte ingrediente cunoscute pentru efectele lor benefice asupra funcționării optime a organismului și sistemului imunitoar, dar și împotriva stresului.

ProbiotiX Forte

Acest produs se administrează în special în timpul tratamentelor cu antibiotice și imediat după. Scopul său este de a susție microflora intestinală, atât în timpul tratamentului, cât și după terminarea acestuia. De asemenea, se pot consuma în perioadele mai stresante sau obositoare, dar și atunci când nu asigurăm organismului alimentația echilibrată de care are nevoie.

Neurergin

Neurergin asigură doza de energie, de rezistență și concentrare de care cu toții avem nevoie. Susține sistemul imun, nervos central, dar și performanțele neuro-musculare.

Imunovita Esential

Imunovita Esential susține funcționarea corectă a sistemului imunitar. Conține un amestec de 11 vitamine și minerale esențiale, care contribuie și la creșterea rezistenței organismului uman.

Vitamina C + D cu extract de măceșe

Vitamina C este cunoscută pentru efectele sale benefice asupra:

 • sistemului imunitar
 • reducerii stresului
 • reducerii oboselii
 • sistemului muscular
 • sistemului osos

Noi am început să o folosim imediat ce ne-am întors de la eveniment, deoarece am reușit cumva să ne întoarcem răciți și ne-am asigurat că organismul are la îndemână cele necesare pentru a se reface cât mai rapid și ușor.

biosuline, imunovita, vitamina c, focus kids,probiotice #bloggeritelacastel

Cam atât deocamdată despre suplimentele alimentare și vitaminele Biosunline. Consumați-le la nevoie și fără a face abuz. Nu ezitați să întrebați medicul de familie despre efectele lor.

You may also like...

2 Responses

 1. Silvia spune:

  In perioada asta este necesar să luăm vitamine!

 2. Dana spune:

  Foarte bune par a fi aceste suplimente! Iar acum, este o perioada în care as avea mare nevoie de ele. Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial