Bluey – Hai afară la joacă! Carte cu magneți

De pe Bookzone nu comand doar cărți pentru mine, ci și pentru copiii mei. Îi știți deja și voi… se bucură de fiecare dată când primesc o carte nouă, iar eu mă bucur să le fac plăcerea aceasta. Bine, recunosc! Sunt destul de mândră când văd că sunt interesați de cărți și își doresc noutăți. Bluey – Hai afară la joacă! Carte cu magneți a fost o surpriză foarte plăcută pentru Albert, care este fan al desenului animat Bluey. Și Maia roiește în jurul cărții și tot îmi spune cât de frumos ar fi dacă și cărțile ei, pentru copii de 10 ani, ar avea figurine magnetice.

Deși e mai bine de o lună de când Bluey – Hai afară la joacă! Carte cu magneți e la noi în casă, încă e la fel de îndrăgită și răsfoită. Adevărul este că e superbă, iar în rândurile de mai jos vă voi spune ce o face deosebită.

Bluey - Hai afară la joacă! Carte cu magneți

Bluey – Hai afară la joacă! Carte cu magneți – perfectă pentru drumurile lungi cu mașina

Bluey – Hai afară la joacă! Carte cu magneți a apărut de curând la Bookzone și este una dintre cele mai frumoase cărți pentru copii, din punctul meu de vedere. Este o cărticică cartonată și rezistentă. Are 12 magneți, prin care cel mic își poate crea propriile scenarii. Figurinile se lipesc de paginile cărții, în locul dorit de copil. Se pot muta de colo colo, în funcție de imaginația și dorința celui mic.

Paginile sunt foarte frumos ilustrate și conțin și câte un text scurt, care poate fi punctul de plecare în noua poveste pe care copilul o va crea. Faptul că cel mic recunoaște personajele și figurinele din îndrăgitul desen animat, este un mare plus.

Bluey - Hai afară la joacă! Carte cu magneți, carte copii, carti cartonate, carti interactive

Încă un lucru foarte fain la cartea aceasta este că figurinele au propriul buzunăraș în care pot fi depozitate și pe care cel mic îl poate deschide singur. Cartea Bluey – Hai afară la joacă! Carte cu magneți este perfectă pentru momentele în care copilul trebuie să stea în scaunul de mașină, atunci când mergem la drum lung, dar nu numai. În cazul meu, fiind doi, se joacă frumos împreună și mă lasă și pe mine să am un drum liniștit, lipsit de agitație.

Bluey – Hai afară la joacă! Carte cu magneți se poate comanda de aici.

You may also like...

2 Responses

  1. Dana spune:

    Chiar e tare frumoasă cărticica asta, o adevărată încântare!

  2. Eva Anca spune:

    Sigur e o carte tare drăguță pentru cei mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial