Bodyguard de Katherine Center

Am citit Bodyguard de Katherine Center în perioada concediului și pot să spun că am făcut cea mai bună alegere posibilă. Antrenantă, veselă și amuzantă, mi-a adus zâmbetul pe buze și nu m-a lăsat să o las din mâini pentru prea mult timp.

Bodyguard de Katherine Center

Bodyguard de Katherine Center – romanul potrivit pentru concediu

Viața Hannei este un exemplu de așa nu. Este instabilă emoțional, veșnic pe fugă și nu are nicio intenție de a trăi în prezent și a nu se ascunde pe probleme. Trăiește pentru job-ul său și este singurul lucru care îi aduce împlinire.

După ce mama sa moare, aceasta este constrânsă de către șeful său să își întoarcă puțin atenția către sine și să nu își mai ignore sentimentele, deoarece în meseria sa trebuie să fie mereu atentă, alertă, responsabilă și intuitivă. Hannah este un agent de protecție VIP. Ea este acel om care se asigură că angajatorul său este în siguranță, fără să atragă atenția.

Hannah este unul dintre cei mai buni agenți. Așadar, nu e de mirare că șeful său i-l dă în grijă pe Jack Stapleton – unul dintre cei mai celebri oameni în viață. Deși acesta încearcă de o perioadă să se țină departe de viața publică, încă este îndrăgit și vânat de către fani. De aceea are nevoie de Hannah, iar Hannah are nevoie de o distragere, până reușește să plece într-o misiune mai pe gustul ei.

Deși misiunea pare simplă în primă fază, lucrurile se complică atunci când este nevoită să se prefacă că e iubita superbului Jack și să petreacă timp cu acesta, la ferma familiei sale. Tot acolo louiește și fratele lui Jack, care nu este deloc încântat de prezența lor și pare mereu dispus să își ia fratele la pumni. Ce au cei doi de împărțit și cum va ieși Hannah din această misiune, vă las pe voi să aflați.

Bodyguard de Katherine Center a apărut la Bookzone și se poate comanda de aici.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial