Brățări gravate pentru amintiri neprețuite

A fost odată ca niciodată o fată care nu prea avea cu cine să vorbească despre cărțile pe care le citea. Soțul ei deja avea capul pătrat (și încă îl are) din cauza cărților pe care fata noastră toată ziua i le povestea. Dar, parcă fetei nu îi era de ajuns. Așadar, a creat un grup pe Facebook. Acolo, s-a format o mică comunitate, iar fata avea cu cine povesti despre ceea ce citea. Dar parcă nici asta nu i-a fost de ajuns…

Fata noatră și-a creat un blog, și pentru moment a fost mulțumită. Dar, cu timpul, fata și-a dat seama că i-ar plăcea să facă mai mult. Astfel, început să scrie despre tot ceea ce o inspira. Credeți că a fost suficient? Nuuuu! Fata și-a mai făcut un blog. Acum i se pare că are suficient loc pentru tot ceea ce vrea să împărtășească. Îi place această lume a bloggerilor și cu plăcere vizitează alte bloguri. Ba chiar mai mult, leagă prietenii cu cei care au aceeași pasiune ca și ea.

Așadar, atunci când a aflat că lângă Dunăre se adună o parte din bloggeri, și-a făcut băgăjelul și a plecat la drum.

bratari gravate

Brățări gravate – pentru amintiri de neprețuit

Printre colaboratorii evenimentului, erau și cei de la Gravează povestea ta. Aceștia le-au oferit bloggerițelor brățări gravate cu numele evenimentului și cu anul 2020. Așa, povestea fetei noastre a fost gravată. Astfel, va rămâne pentru totdeauna parte din ea, indiferent unde o va duce viața.

bratari gravate

Brățara are un șnur negru, simplu, finuț. Semnul infinit este din argint 925 rodiat. Gravura, și de pe față și de pe verso, se vede foarte bine. Dacă alegeți să vă gravați povestea, e important să știți că puteți să alegeți tipul de șnur dorit, culoarea, fontul gravurii sau tipul argintului (rodiat sau placat cu aur galben).

Orice eveniment important din viața noastră merită marcat într-un fel sau altul. Gravează povestea ta este o metodă ingenioasă și cu siguranță va aduce bucurie.

You may also like...

8 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Minunată și povestea, și brățara!

  2. Dana spune:

    Bine a făcut fata, chiar are povesti frumoase și produse minunate de prezentat!

  3. Silvia spune:

    Frumoasă și povestea și brățara!

  4. Foarte bine a facut fata aia. 😀 Iar bratara este tare simpatica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial