Cadouri sub 100 lei pentru Ziua Copilului

Nu știu cum sunteți voi, dar eu nu am habar cum a trecut deja jumătate din 2022. Parcă mai ieri ne uitam după ce cadouri să îi sugerăm Moșului să aducă, iar astăzi deja facem lista pentru 1 iunie, Ziua Copilului.

Dacă de Crăciun sau Paște copiii mai primesc și hăinuțe sau alte lucruri de care au nevoie, de ziua copilului primesc jucării sau jocuri. Fiind început de vară, mă uit în primul rând după ceva care să îi îndemne să petreacă timp afară, să se joace în aer liber. Cred că v-am mai spus că locuim pe o străduță mai retrasă și nu am emoții să îi las în fața blocului la joacă. Mai ales că se strâng mai mulți copii și distracția e mare de fiecare dată.

Trebuie să recunosc că atunci când aleg cadouri pentru ai mei copii arunc mereu o privire în amintirile din copilărie. Îmi aduc aminte cu drag cât de fericiți eram atunci când primeam o minge nouă și ne jucam împreună sau cât de fericită am fost atunci când mi-am dorit role și chiar le-am primit. Știți și voi cum era pe vremea aceea și cât de greu se procurau unele lucruri. Așadar, rolele mele au fost un cadou deosebit. La fel au fost și bicicletele pe care le-am primit cu toții (eu și ceilalți trei frați ai mei) la începutul unei veri. Doamne, cât ne-am mai distrat cu ele! Bineînțeles, au fost și lucruri pe care mi le-aș fi dorit la început de vară, dar pe care nu le-am primit. Spre exemplu, un tobogan în propria curte ar fi fost de vis 🙂 .

Ce cadouri sub 100 de lei pentru 1 iunie găsim pe Decathlon

După cum știți, pe Decathlon găsim tot ceea ce are nevoie un copil pentru a duce o viață activă și distractivă. În articolele precedente am vorbit de role, biciclete și echipamente sportive, astăzi vreau să vin cu trei sugestii de cadouri pentru ziua copilului, care vă costă mai puțin de 100 lei. Nu toate cadourile trebuie să fie scumpe, trebuie doar să fie alese cu suflet și inspirație, iar cei mici se vor bucura de ele.

Set Rachete Badminton BR Discover Roșu-Albastru Copii

Un set de rachete Badminton ne costă 39 lei pe Decathlon. Un astfel de cadou garantează distracție în aer liber și multă mișcare. Acest set este special creat pentru începători, fiind ușor de manevrat. Un set de acest gen poate fi ușor de transportat. Așadar, copiii nu le vor folosi doar atunci când ies în curte sau în fața blocului. Le pot lua cu ei în parc sau atunci când întreaga familie se bucură de un picnic în natură.

Țintă cu arici Kaleidoscope

Această țintă cu arici costă 29,99 lei. Poate fi folosită afară, cât și în casă, în zilele ploioase. Ai mei au o astfel de țintă și îl folosesc des. Aricii sunt rezistenți și ușor de manevrat. Acest set este perfect atât pentru copilașii de grădi, cât și pentru cei mai mărișori.

SKATEBOARD PLAY 100 Copii

Acest skateboard costă 99,99 lei și este special creat pentru copilașii mai mici, care abia învață să dea cu un skateboard. Este potrivit pentru copiii care au maxim 20 de kilograme. Este stabil și are grip anti-derapant, dar non-abraziv.

Sper ca sugestiile mele să vă fie de folos, iar copiii voștri să se bucure de cadourile primite de 1 iunie!

You may also like...

2 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Foarte bune recomandări.

  1. 19/05/2022

    […] arătat pe ce sandale am pus eu ochii, aici vreau să vă arăt ce încălțăminte de vară pentru copii am […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial