Cărți despre Crăciun în ghetuțe – sugestii de la Editura Paralela 45

Mai e puțin până la Moș Nicolae, iar copiii de pretutindeni nu mai pot de bucurie. Albert nu prea înțelege el exact ce o să se întâmple, dar se lasă purtat de entuziasmul Maiei și așteaptă curios să vadă ce îi aduce Moș Nicolae.

Cadourile pe care copiii le primesc de Moș Nicolae sunt diferite, de la familie la familie. Dacă unii se asigură că cei mici vor avea atâtea cadouri încât să nu le încapă în ghetuțe, ci să ocupe tot pantofarul 🙂 , alții preferă să meargă pe tradiție, iar cei mici primesc dulciuri, fructe, șosețele. Noi suntem undeva la mijloc, căci acolo considerăm noi că e cel mai bine.

Oricum ar sta situația în familia ta, e perfect, nu-ți face griji, atât timp cât ai copii fericiți. Dar asigură-te că cei mici primesc și o cărticică frumoasă, prin care spiritul sărbătorilor să-i cuprindă și care să le permită să evadeze într-o lume plină de magie. Astăzi vin cu patru sugestii pentru tine. Mai exact, voi prezenta patru cărți apărute de curând la Editura Paralela 45, perfecte pentru cadourile oferite în decembrie.

,cronicile craciunului, carti cu mos craciun, carti craciun, spiridusi, carti copii mici, carti ilustrate, craciun, despre craciun,

Cărți despre Crăciun, cu Moș Crăciun, spiriduși și reni simpatici

Cronicile Crăciunului

Cronicile Crăciunului are 96 de pagini, format mare de 22.5×29.5, coperți cartonate, pagini lucioase și frumos ilustrate. Cartea cuprinde 24 de povestioare din care cei mici află cum se pregăteşte Moş Crăciun la Polul Nord pentru a le oferi tuturor cadouri în noaptea de ajun. În cele 24 de povești apar reni pofticioşi, spiriduşi magici și urşi polari prietenoşi. Cei mici vor pleca în tot felul de aventuri frumoase, fie că o vor citi singuri sau alături de voi.

Pălăria lui Moș Crăciun

Pălăria lui Moș Crăciun este o cărticică perfectă pentru copilașii care au împlinit măcar 3 ani. Are 32 de pagini lucioase și format normal (20.5×27.5). Aici, Moș Crăciun se confruntă cu o problemă… vântul i-a zburat pălăria și se teme că nimeni nu îl va recunoaște fără ea. Așadar, trebuie să o găsească până în Ajun. Moșul este urmărit peste tot de un animăluț simpatic, iar cei mici sunt încurajați să îl caute în paginile frumos ilustrate.

Adevărata poveste a celor 25 de Moși Crăciuni

Adevărata poveste a celor 25 de Moși Crăciuni are același număr de pagini și același format ca și cărticica de mai sus. Prin ea, cei mici vor afla adevărata poveste a moșului mult așteptat, dar și dacă există un sigur Moș Crăciun sau în trecut au mai existat și alții. Paginile sunt superbe și conțin texte scurte, formulate pe înțelesul celor mici.

Steve, spiridușul Crăciunului

Steve, spiridușul Crăciunului se adresează tot copilașilor care au împlinit măcar 3 ani. Are, de asemenea, 32 de pagini lucioase și format de 20.5×27.5. Aici, cei mici fac cunoștință cu Steve – un spiriduș de la Polul Nord, care lucrează de zor pentru ca cei mici să își primească cadourile de Ajun. Dar, Steve reușește să intre în diferite necazuri, din cauza unui gând care i-a cam ocupat mintea în ultima perioadă. Dacă copiii nu există? Cum poate fi sigur dacă nu i-a văzut până acum? În poveste apare și o fetiță care se află pe lista copiilor neascultători. Oare va rămâne acolo sau își va primi cadoul de Crăciun?

cronicile craciunului, carti cu mos craciun, carti craciun, spiridusi, carti copii mici, carti ilustrate, craciun, despre craciun,

După cum vă puteți da și voi seama acum, cărți despre Crăciun sunt simpatice foc și sunt sigură că cei mici vor fi încântați de ele.

Gusti și monștrii

gusti si monstrii

Seria Gusti și monștrii nu este despre Crăciun, dar e de asemenea perfectă pentru a fi găsită în ghetuțe. Este potrivită pentru copiii care au măcar 8 ani împliniți și iubesc aventura. Gusti pare a fi un copil normal, care își pierde temele și iubește pizza. Dar, totuși, nu e chiar așa. El trăiește într-o cameră cu monștri care, bineînțeles, au ieșit dintr-o carte. Sunt chiar simpatice cărticelele și vi le recomand cu drag! Noi avem două din ele, dar pe site găsiți trei cărți din această serie. Spor la cumpărături!

You may also like...

12 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Mulțumesc pentru recomandări! Și eu am luat în fiecare an cărți cu tematică de Crăciun pentru Denisa, iar anul ăsta, i-am luat și nepoțelei. heart

 2. Carmen spune:

  Chiar ca sunt simpatice. Si noi le luam celor mici carti des.

 3. Denisa spune:

  Foarte frumoase aceste carticele, clar sunt o idee buna de cadouri.

 4. Dupa titlur si coperti, aceste carticele par foarte captivante.

 5. Vreau sa imi iau si eu cateva carti despre Craciun, sa citesc impreuna cu nepotica mea.

 6. Marin Mirela spune:

  Minunate aceste cărți pentru ghetuțe! Abia aștept și eu să le umplu ghetele micilor năzdrăvani, prin urmare îmi prinde bine informația ta.
  Mulțumesc!

 7. Elena CM spune:

  Pentru nepoțeii mei o sa cumpar câteva cărți cadou din recomandările tale.

 8. Rokolla spune:

  Sunt tare bune recomandarile pentru ca si eu sunt in cautarea unos astfel de carti

 9. Ana spune:

  Si mie, ca adult, imi place mult sa citesc carti cu tematica de Craciun.

 10. Cele de Craciun cred ca le voi comanda si eu. Par faine tareeee.

 1. 29/11/2021

  […] trecută v-am arătat pe celălalt blog al meu o parte din noutățile Editurii Paralela 45 care pot umple ghetuțele celor mici. Astăzi vreau să vă mai prezint câteva cărți pentru […]

 2. 21/12/2021

  […] mai vorbit despre simpaticul Gusti aici. Cântecul parcului este cel de al treilea volum al seriei și este la fel de simpatic ca și […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial