Cărți noi de la Editura Niculescu

Editura Niculescu a ales să fie partener al evenimentului #danubebloggersmeet3, la care am participat pe 30 aprilie, la Brăila. Bineînțeles, m-am bucurat foarte mult, deoarece nu sunt la prima întâlnire cu aparițiile editurii și mereu am fost plăcut surprinsă de acestea.

De la Editura Niculescu cumpăr mereu și cărți pentru copii. Sunt frumoase și acelea… colorate și de calitate.

În pachetul meu de la evenimentul pentru bloggeri despre care vorbeam mai sus, am avut două romane pe care am pus ochii de mult timp:

ucigasul din port, editura niculescu, mica dansatoare, Christoph elbern, Melanie Leschallas, roman, fictiune, #danubebloggersmeet3,

Ucigașul din port de Christoph Elbern

Ucigașul din port de Christoph Elbern este un thriller cu acțiunea plasată în secolul 20, Hamburg. După ce în port sunt găsiți mai mulți bărbați morți, orașul este îngrozit. Faptul că toți au un semn ciudat în frunte, nu-i liniștește deloc. De asemenea, faptul că unul dintre ei a avut holeră, iar Hamburg nu de foarte mult timp a trecut printr-o epidemie cauzată de această boală, face prezența unui bacteriolog necesară. Acesta, împreună cu unul dintre cei mai pricepuți polițiști, fac tot posibilul pentru a găsi vinovatul. Chiar și pentru ei, mintea unui criminal în serie poate fi de-a dreptul surprinzătoare.

Mica dansatoare de Melanie Leschallas

O poveste frumoasă, care ne poartă în frumosul Paris al anilor 31878. Marie van Goethem este un personaj complex. La fel ca multe femei din acea perioadă, se ascunde sub masca inocenței și a frivolității, pentru a mulțumi burgezimea, în timp ce face face ceva măreț, de care să fie mândră. Mânată de dorința de a-și ține promisiunea făcută tatălui său, care a murit în mascarele din stradă în anul 1871, Marie plănuiește să răstoarne guvernul.

O carte boemă, dar în același timp alertă, Mica dansatoare este o lectură care merită păstrată în bibliotecă.

You may also like...

2 Responses

  1. Silvia spune:

    Să le citești cu plăcere!

  2. Dana spune:

    Ce povesti captivante, clar vreau sa le cotesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial