Casanova de TL Swan

Casanova este al treilea volum al seriei Clubul Miles High. Așa cum era de așteptat, l-am citit dintr-o suflare, la fel ca și pe celelalte două. Stilul de scriere al autoarei este extrem de plăcut, relaxant și plin de umor, iar aceste lucruri fac din romanele sale lecturile perfecte pentru weekend-uri sau pentru vacanțe.

Am fost dornică să văd cum Eliot îi va face față femeii care, deși nu pare a fi genul său, îi dă lumea peste cap. Așadar, am citit romanul imediat după ce a fost tradus la Leda Bazaar, iar acum a sosit momentul să vă vorbesc și vouă despre el.

Casanova de TL Swan , corint, Leda Bazaar, clubul Miles High,

Casanova de TL Swan: „O lectură distractivă, plină de glume și sentimente aprinse. Personajele te vor cuceri și curând îți vei da seama că ai devenit obsedat de ele.” – Bookcase and Coffee

El îi spune Vrăjitoarea, deoarece o consideră cea mai enervantă angajată a sa. Inteligentă, autoritară și neimpresinată de calitățile lui de Casanova, Kathryn reușește să îl ducă la exasperare de fiecare drată când intră în contact cu ea.

Ea îl consideră „întruchiparea ticălosului bogat” și îi face mare plăcere să îl scoată din sărite de fiecare dată când are ocazia.

Discuțiile dintre ei sunt mereu pline de sarcasm și niciunul dintre ei nu e dornic să se lase mai prejos. Totuși, curând, Kathryn observă o schimbare în comportamentul lui Eliot. Se poate să aibă legătură cu o cameră de supraveghere și cu un anumit costum aproape ridicol… dar Kate nu are de unde să știe asta, deocamdată.

Atunci când Eliot își dă seama de atracția pe care o are asupra angajatei sale, este complet surprins de el însuși și încearcă să ignore dorința cu desăvârșire. Bineînțeles că nu reușește. Așadar, caută cea mai bună abordare pentru a primi ceea ce își dorește. Nopți fierbinți, fără obligații.

Va fi dispusă Kate să fie ceea ce el își dorește sau va reuși să reziste ispitei?

Casanova de TL Swan, al treilea volum al seriei Clubul Miles High se poate comanda de aici.

You may also like...

1 Response

  1. Dana spune:

    Chiar mi ar plăcea sa citesc seria asta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial