Caut suflet pereche – Rachel Winters

Mi-am propus ca anul acesta să citesc mai multe cărți din biblioteca personală. Am o mulțime de cărți primite cadou sau cumpărate de-a lungul timpului, care mă așteaptă în bibliotecă, iar eu tot spre cele abia ajunse întind mâna.

Anul acesta voi încerca să nu le mai ignor atât de mult și să le savurez așa cum merită. Am primit cadou Caut suflet perecheRachel Winters de ziua mea de la Cătălina și încă de atunci mi-a făcut cu ochiul. Așadar, știind că este o comedie romantică foarte reușită, în zilele libere și relaxante de la începutul anului 2021, am citit-o.

Mi-a plăcut foarte mult această comedie romantică. Se citește ușor, este bine scrisă, este amuzantă și o recomand celor care apreciază acest gen de carte.

caut suflet pereche, comedie romantica,

Caut suflet pereche – Când viața bate filmul

Evie Summers și-a dorit mereu să scrie scenarii de film. Dar, neavând succes, a devenit asistenta unui impresar. Acum, când firma pare să se ducă la vale, Evie primește promisiunea promovării mult așteptate. În schimbul acestei promovări, Evie trebuie să-l convingă pe Ezra să scrie, chiar dacă acesta nu are niciun chef. Ezra este un tip răutăcios și fără prea mult bun simț. Arată bine, are o iubită celebră și se crede buricul pământului. Deși inițial a fost de acord să scrie scenariul cerut de producători, pe parcurs și-a dat seama că el nu crede în ceea ce comediile romantice transmit și nu dorește să scrie una.

Evie se oferă să reproducă scene din comediile romantice consacrate, pentru a-i oferi o sursă de inspirație. Erza acceptă și de aici începe spectacolul. Miza este mare pentru Evie și nu se dă în lături de la nimic, astfel aducându-ne nouă, cititorilor, zâmbetul pe buze. Ce îi va aduce ei acest pact vă las pe voi să aflați.

Caut suflet pereche – Rachel Winters se găsește în mai multe librării, dar pe site-ul editurii are acum o reducere frumușică.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial