Ce cărți noi pentru copii mici, de la Editura ALL, vă recomand azi

Cred că deja știți cât de mult ne place Editura ALL. Mereu găsesc ceva interesant de citit la ei, atât pentru mine, cât și pentru copii. Fie că doresc un thriller bun marca Musso, o lecție de viață marca Cecelia Ahern, o carte cu jocuri pentru copii sau o poveste care să îi relaxeze înainte de culcare, la ei mereu găsesc ceva potrivit.

Nu e prima dată când aduc în atenția voastră cărți pentru copii apărute la Editura ALL – Galaxia copiilor. Sunt foarte bine realizate, colorate, frumos ilustrate, iar copiii mereu sunt atrase de ele.

Astăzi vreau să vă prezint trei cărți tare simpatice, care îi pot ține ocupați pe cei mici atunci când faceți un drum lung cu mașina sau să îi relaxeze înainte de culcare.

Alegeri în jungă de André Rodrigues, Larissa Ribeiro, Paula Desgualdo, Pedro Marku

Citind cartea Alegeri în junglă, copilul va afla ce este democrația, ce înseamnă să faci alegeri, dar și faptul că acestea atrag consecințe. Va învăța o mulțime de termeni noi și va fi inițiat în viața politică.

Leul – regele junglei – folosește apa din junglă în scopuri peronale, iar acest lucru le deranjează pe celelalte animale. Așadar, zilele leului ca rege sunt numărate. Va trebui să lupte contra altor candidați și să îi convingă pe cei din junglă că el este cel mai potrivit pentru a-i conduce.

O micuță poveste de iubire de Kadi Kurema și Tia Navi

O micuță poveste de iubire este o lecție de viață, care vorbește despre sacrificiu, iubire și grija față de cei din jur.

Atunci când mănușa dreaptă se pierde, mănușa stângă dorește să facă orice este posibil pentru a se reîntâlni. Nu acceptă faptul că nu va mai avea pereche și nu se dă bătută, indiferent cât de dificil pare totul. Perechea ei merită orice sacrificiu.

Ce s-a întâmplat cu crocodilul?

carti pentru copii mici

Dacă consideri că puiul tău nu este suficient de tolerant, Ce s-a întâmplat cu crocodilul? este o carte potrvită pentru el.

Atunci când în locul puiului de crocodil mult așteptat iese un pui de pasăre, acesta hotărăște să îl adopte. Deși nu este sprijinit deloc de cei din jur, crocodilul nu se dă în lături, iar între cei doi se crează o legătură unică.


Fiecare carte este scrisă într-un stil accesibil copiilor. Fiecare poveste este însoțită de ilustrații grăitoare, care înfrumusețează lectura și ajută copilul să își imagineze totul mult mai ușor. Le recomand cu drag!

You may also like...

3 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Ce dragute sunt! Chiar foarte utile mi se par, datorita subiectelor pe care le abordeaza. Multumesc pentru recomandari!

  2. Dana spune:

    Ce frumoase sunt! Și cu siguranță niște povesti minunate.

  3. Le avem si noi si chiar sunt tare faine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial