Ce este o platformă de cashback sau cum să economisești la cumpărături

Fiecare dintre noi a achizitionat deja cel puțin o dată online. Așadar, poate te interesează cum poți să faci să primești bani înapoi la achizitiile tale. Ideea unei platforme de cashback este simplă. Instalezi o extensie de browser sau aplicație de mobil și faci cumpărături online așa cum faci în mod obișnuit. Atunci când cumperi electrocasnice, haine, cărți, mobilier pentru casă, cadouri sau chiar și piese auto, prin această platformă, primești între 1% și 30% cashback. Astfel, anul acesta de Black Friday poți să pui și bani deoparte, dacă găsești ceva de care ai cu adevărat nevoie.

Cum ar fi dacă magazinele te-ar plăti să cumperi de la ele, din bugetul lor de marketing, în loc să plătească pentru publicitate?

Este foarte simplu! Din toate metodele de economisire, cea mai la îndemână mi se pare folosirea unei platforme de cashback, unde primesti bani înapoi la fiecare achiziție.

Căutând ce opțiuni există pe piață ca să economisesc astfel, am căutat platformele de cashback disponibile în România. Așa am realizat că platforma www.Cashclub.ro nu este doar o platformă de cashback, ci poate aduce o valoare mult mai mare utilizatorilor. Ei au câteva funcționalități în plus, care fac diferența când vine vorba de economisire. În primul rând, au peste 800 de magazine partenere din RO și din afară – vezi secțiunea “Magazine” pe platforma Cashclub.ro.

cashback

Beneficii pentru utilizatorii Platformei Cashclub.ro:

➡ Comparator de prețuri integrat în platforma de cashback

➡ Extensie de browser pentru Chrome: https://bit.ly/3m1Hdmg

Extensia va deveni propria ta asistentă, care îți va aduce aminte că poți primi cashback de fiecare dată când vrei să cumperi ceva.

➡ Aplicație mobil iOS și Android

Cel mai nou program de referral din România

Mai departe poți fi tu cel care își invită prietenii și câștigă 30 lei pentru fiecare cont activat (adică să aibă minim o comandă validă). Intră în “Contul meu” și preia linkul tău personalizat, dând click pe “Invită-ți prietenii” și ai 30 de lei pentru fiecare prieten care își va crea cont de pe linkul tău și va plasa minim o comandă, iar prietenii tăi vor primi și ei de asemenea 30 de lei.

➡ În pagina de “Promoții” puteți vedea produsele cu cea mai mare reducere

Ce nu este o platforma de cashback? NU este un MLM, schemă piramidală sau altele câte mi-au auzit urechile:). Însă este o platformă care se bazează pe marketing afiliat.

Printre magazinele partenere de unde poți încasa cashback sunt: Booking.com, Decathlon, Noriel, Answear, AboutYou, Vivre, Flanco, FashionDays, Aliexpress, Orange, Carturesti, Libris, Hervis și multe altele.

Eu deja mi-am făcut lista de cumpărături pentru BF sau pentru perioada urmatoare:

O carte de la Cărturești

– Câteva cadouri pentru decembrie de la Noriel

– Rezervarea unei vacanțe pe Booking

Cum ți se pare? Înscrie-te de aici https://cashclub.ro/register?ccref=seYp8aHU și primești bonus 30 lei!

You may also like...

4 Responses

  1. Marius spune:

    Cel mai generos site se CashBack, prin care primești suplimentar si coduri de reducere la magazine, este iCashBack.ro care este online încă din 2011. Îl folosești?

  2. Eva Anca spune:

    Mai auzisem de astfel de platforme in strainatate. E bine ca apar si la noi.

  3. Dana spune:

    Un concept mai mult decât tentant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial