Ce hăinuțe Femme Luxe am mai purtat noi în ultima perioadă

Cred că nu mai e o surpriză pentru nimeni faptul că dau destul de des comenzi pe Femme Luxe. Deși s-a mai întâmplat să nimeresc unele piese vestimentare care nu mi s-au potrivit sau care nu au fost chiar așa cum mă așteptam, de obicei sunt mulțumită de ceea ce primesc. Au haine frumoase, puțin diferite de ceea ce găsesc prin magazinele din orașul meu. Așadar, fiecare vizită pe acest site este interesantă și foarte, foarte plăcută.

De când Maia a mai crescut, îi iau și ei câte ceva de pe acest site. I-am luat până acum niște t-shirts, pantaloni scurți, fustițe și chiar și o rochiță. Ea e mereu foarte fericită atunci când găsește în coletele mele ceva și pentru ea. Hăinuțele pe care vi le prezint astăzi le-am primit acum câteva luni, nu mai știu exact când. Deși le-am tot purtat, nu am reușit să mă organizez și să vi le prezint într-un articol, așa cum v-am obișnuit. Dar astăzi le-a venit rândul. Așadar, să trecem la treabă!

Haine de pe Femme Luxe pentru Maia

Din categoria Dresses am ales această rochiță superbă. E tare frumoasă! Mie mi-a plăcut extraordinar de mult, dar e puțin prea scurtă pentru gustul meu. Așadar, am renunțat la ideea de a o comanda pentru mine. În schimb am comandat-o pentru Maia. Am ales cea mai mică mărime disponibilă și îmi place mult cum îi vine. Am cusut-o puțin în partea din față, deoarece era cam decoltată pentru ea. Foarte mult i-a plăcut și ei. Bulinele au încântat-o peste măsură. Cu mândrie o poartă și se bucură de ea cât de des are ocazia.

Cât de frumoasă este vesta aceasta! Are două fețe, este suficient de grosuță și are buzunare încăpătoare. Am vrut să îmi iau și mie una, dar este puțin cam scurt croită și nu îmi avantajează silueta în continuă schimbare :)))) . Materialul este de calitate și mă bucur că i-am putut lua măcar Maiei una. E perfectă pentru primăvară, dar și pentru toamnă.

Costum comod pentru mine

Acest costum comod are de fapt trei piese. Pe lângă colanți și cardigan, veți mai primi și un top din același material și pe aceeași culoare. Totuși, topul nu e pentru mine. Este, bineînțeles, scurt. Cine se va bucura de el? Ați ghicit! Maia, micuța domnișoară.

Cel mai des am purtat cardiganul, deoarece este tare ușor și comod. Mi-ar fi plăcut să aibă și buzunare, dar nu a fost să fie. Îmi place și culoarea. Deși e total diferită de ceea ce port eu de obicei, din când în când simt nevoia de o pată de culoare. Bluza cea neagră, pe care care am ales să o port în fotografii, mi-am luat-o tot de pe Femme Luxe, dar cu altă ocazie.


Deja am plasat o altă comandă pe site. I-am luat Maiei niște denim shorts, iar pentru mine mi-am comandat un set tare drăguț. Sper să fie toate pe stoc și să ajungă cu bine cât de curând. Căldura s-a instalat comod și la noi, așadar, comanda aceasta este mai așteptată ca oricare de până acum.

Vă invit și pe voi să intrați pe site și să vă alegeți hăinuțe frumoase pentru vara aceasta! Iar apoi, să reveniți la acest articol și să îmi lăsați impresiile voastre despre ceea ce ați primit.

You may also like...

2 Responses

  1. Silvia spune:

    Frumoase toate și îmi plac hainutele de laei!!!

  2. Eva Anca spune:

    Să le purtați cu drag! Sunt tare faine toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial