Ce produse de pe Triodeluxe recomand

Am făcut cunoștință cu produsele de pe Triodeluxe acum câțiva ani, tot datorită unui eveniment pentru bloggeri. Acum, la #danubebloggersmeet3 ne-a fost din nou alături, lucru care m-a bucurat foarte mult, știind deja ce produse bune pot alege de la ei de pe site.

Ce produse de pe triodeluxe.ro am avut:

 • Foresan pure odorizant
 • Cremă de mâini Anian
 • Șampoane Anian pentru copii
 • Șampon Anian pentru mine
 • Fixativ fără gaz Anian
anian, fixativ fara gaz, sampon vegan, sampon natural. sampon copii, crema de maini, odorizant, #danubebloggersmeet, danubebloggersmeet, impresii aian,

De ce recomand aceste produse

Odorizantul îl folosesc în baie, pantofar sau debarale. Doar câteva picături și orice miros neplăcut sau închis dispare. Am tot folosit astfel de odorizante în ultimii ani. Obișnuiam să iau altă variantă, dar aceasta îmi place și mai mult, având note de liliac, crin, ylang-ylang si lemn de santal. Mă bucur că am descoperit-o.

Crema de mâini Anian de asemenea am mai avut-o în trecut. Este extrem de bună, hidratând mâinile foarte uscate. Este un pic cam grasă pentru mine, dar este perfectă pentru tatăl meu. Așadar, a ajus la el, ajutându-l să își hrănească și vindece pielea mâinilor.

anian, fixativ fara gaz, sampon vegan, sampon natural. sampon copii, crema de maini, odorizant, #danubebloggersmeet, danubebloggersmeet, impresii aian,

Șampoanele de la Anian au fost noi pentru noi. Am luat două, diferite, pentru cei doi copii ai mei. Sunt foarte bune. Lasă părul moale și strălucitor. Au peste 90% ingrediente de origine naturală, lucru care mi se pare extrem de important în alegerea unui produs pentru copii.

Unul dintre ele este 2 în 1, având și balsam. Acest lucru este apreciat de Maia, care are un păr extrem de bogat, pieptănatul devenind mai ușor.

anian, fixativ fara gaz, sampon vegan, sampon natural. sampon copii, crema de maini, odorizant, #danubebloggersmeet, danubebloggersmeet, impresii aian,

Pentru mine am ales un șampon hrănitor Anian și un fixativ fără gaz. La fel ca și în cazul șampoanelor pentru copii, aceste produse au peste 90% ingrediente de origine naturală, sunt vegane și prietenoase cu mediul. Șamponul îmi lasă părul mătăsos și cu aspect sănătos. Repară firul de păr și îl hrănește în profunzime.

Fixativul fără gaz a fost produsul pe care l-am comandat din pură curiozitate. Nu am mai folosit până acum un fixativ fără gaz și chiar mi-am dorit să văd cum e. Produsul m-a surprins în mod plăcut. Fixează părul fără să îl încarce și nu rămâne aspru, așa cum mi s-a mai întâmplat cu alte fixative din comerț. Așadar, a devenit aliatul meu numărul 1, atunci când vine vorba de fixarea bretoului meu rebel.

Dacă nu ați folosit încă produsele Anian, e timpul să le dați o șansă. Veți fi mulțumiți de alegerea făcută.

You may also like...

3 Responses

 1. Silvia spune:

  O recomandare excelentă!!!!

 2. Escorte spune:

  Ce frumos ai povestit despre produsele de la Triodeluxe! Chiar nu m-am gandit ca sunt atat de bune, dar dupa ce am citit acest articol stiu exact ce sa aleg de acolo. Productele pe care le prezinti pare sa fie de inalta calitate, iar faptul ca au 90% ingrediente de origine naturala ma face sa le recomand acestui magazin. Pe triodeluxe.ro vei gasi cu siguranta produse de care sa te bucuri. Multumesc pentru articol!

 3. Instapress.ro spune:

  Foarte frumos descris produsele de pe Triodeluxe si bine ai evidentiat beneficiile lor! Minunat articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial