Ce produse Nomasvello mai recomand

Vă spuneam nu de foarte mult timp, pe celălalt blog al meu, cât de încântată am fost de descoperirea brand-ului Nomasvello. Între timp, am mai pus două produse de-ale lor la treabă și, după aproape o lună de folosire, vreau să vă vorbesc puțin despre ele, pentru a vă putea crea o idee despre calitatea lor.

Dacă în articolul precedent v-am vorbit despre apa lipozomală și loțiunea facială revitalizantă cu Vitamina C, în articolul de astăzi vorbim despre gelul de curățare facială cu toleranță ridicată, cu extract din plante și emulsia hidroprotectoare pentru față și corp cu aloe vera și protecție solară.

Gel de curatare faciala cu toleranta ridicata, cu extract din plante, Emulsie hidroprotectoare pentru fata si corp (cu aloe vera si protectie solara), nomasvello, gel curatare faciala, spf 30,

Îmi plac tot mai mult produsele care conțin Aloe Vera. I-am descoperit „puterea” și parcă o caut peste tot. Cred că faptul că aceste două produse de la Nomasvello, despre care vă vorbesc astăzi, conțin Aloe Vera, le și face atât de bune și prietenoase cu tenul meu.

Cum este acest gel de curățare facială cu toleranță ridicată, cu extract din plante de la Nomasvello

Gelul de curățare facială cu toleranță ridicată a fost primul produs dintre cele două despre care vă vorbesc astăzi, pe care l-am pus la treabă. În primul rând, m-am bucurat când am văzut că recipientul are pompiță. Eu mă împac foarte bine cu astfel de recipiente. Mi se par practice și tare ușor de utilizat. Am început să țin cont de acest aspect atunci când îmi cumpăr produse de skin care sau îngrijire corporală.

Gel de curatare faciala cu toleranta ridicata, cu extract din plante, Emulsie hidroprotectoare pentru fata si corp (cu aloe vera si protectie solara), nomasvello, gel curatare faciala, spf 30, aloe vera,

Gelul are un miros tare plăcut și curăță bine tenul. Este perfect pentru utilizare zilnică. Osingură apăsare de pompiță dozează suficient produs pentru a curăța bine fața și gâtul.

Unul dintre cele mai importante atuuri ale produsului este faptul că are rol anti-inflamator. Acest lucru este extrem de important, mai ales pe timp de vară când transpirăm mai mult, impuritățile se așază mai repede pe ten, iar bacteriile se simt ca acasă. De asemenea, gelul calmează pielea și este potrivit pentru orice tip de ten. Îmi place extrem de mult senzația de prospețime pe care o am mereu după folosirea gelului și intenționez să-l păstrez în rutina mea pentru cât mai mult timp.

Cum este emulsia hidroprotectoare pentru față și corp (cu aloe vera și protecție solară)

Aloe vera: hraneste, hidrateaza si regenereaza pielea
Ulei de macese: efect antirid, reduce vergeturile si cicatricile, Gel de curatare faciala cu toleranta ridicata, cu extract din plante, Emulsie hidroprotectoare pentru fata si corp (cu aloe vera si protectie solara), nomasvello, gel curatare faciala, spf 30,

Emulsia hidroprotectoare are o textură foarte plăcută. Intră ușor în piele, are un miros plăcut și nu încarcă tenul. Are factorul de protecție 30 și este perfectă pentru pielea sensibilă. Datorită extractului de aloe vera, emulsia hrănește, hidratează și regenerează pielea. Uleiul de măceșe vine, de asemenea, cu beneficii pentru ten. Acesta oferiă efect antirid și reduce vergeturile sau cicatricile.

Printre efectele emulsiei se numără și regenerarfea celulară și creșterea producției de colagen. Așadar, cred că mă credeți pe cuvânt când vă spun că sunt foarte mulțumită de ea.


Sper ca articolul de astăzi să vă fie de folos și să faceți cele mai bune alegeri pentru tenul vostru.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial