Cele mai căutate 5 rețete în 2020

Deoarece am văzut că ați fost foarte curioși să vedeți ce rețete s-au căutat pe www.totdespre.ro în 2020, m-am gândit că este posibil să fiți interesați și de cele mai căutate 5 rețete în 2020 pe acest blog.

V-am mai spus că îmi place mult să realizez top-uri de genul acesta. Să mă uit prin statistici și să văd ce vă place mai mult. Uneori sunt surprinsă, alteori nu.

cele mai cautate recenzii 2020

Cele mai căutate 5 rețete în 2020

 1. Vafe cu dovleac plăcintar. Cea mai căutată rețetă pe acest blog în 2020, a fost rețeta de vafe cu dovleac plăcintar. Sunt tare bune și dacă nu le-ați încercat încă, vă propun să le preparați și să reveniți cu impresii în comentarii.
 2. Vafe cu miere de albine. Tot o rețetă de vafe se află și pe locul 2. E de înțeles! Și mie îmi plac, chiar dacă nu am mai făcut de mult timp. Mai exact, de când tot mă joc cu dieta Rina. 🙂
 3. Dovleac plăcintar la cuptor. Cea mai citită a treia rețetă este despre cum se prepară dovleacul plăcintar la cuptor. O rețetă simplă, de altfel, nefiind nevoie de prea mult efort. Eu abia anul trecut (sau poate acum doi ani?) am încercat pentru prima dată dovleacul plăcintar și de atunci cumpăr destul de des. Îmi place și așa simplu, doar copt la cuptor, și pus în diferite dulciuri, precum în prima rețetă din top-ul nostru.
 4. Burgeri de casă cu ceapă caramelizată. Buni tare acești burgeri cu ceapă caramelizată. De când am publicat rețeta și până acum i-am făcut de multe ori. Pot să zic că de fiecare dată parcă ies mai aspectuoși și mereu gustoși.
 5. Prăjitură fără zahăr. Ultimul loc al top-ului este ocupat de o rețetă de prjitură fără zahăr. Este prietenoasă cu silueta și ideală și pentru cei mai mici iubitori de dulce din casă.

Acestea sunt cele mai căutate 5 rețete în 2020. Dacă ați încercat vreuna, vă invit să îmi scrieți în comentarii.

You may also like...

4 Responses

 1. Silvia spune:

  Îmi plac toate, dar dovleacul la cuptor este excelent@

 2. Eva Anca spune:

  Vafele cu miere și burgerul mă tentează.

 3. Dana spune:

  Ce de a bunătăți! Am încercat rețetă pentru burger și a fost deliciosss!!!!

 4. Le-am citit si eu pe toate, bineinteles!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial