Cele mai citite articole în 2019 – top 5

Chiar dacă acest blog are doar câteva luni de când a prins viață, am reușit să postez 45 de articole, iar voi nu le-ați ignorat deloc. Așadar, pot să realizez un top 5 cu cele mai citite articole și să vă mulțumesc pentru interesul vostru.

cele mai citite articole

După cum știți deja, și pe acest blog încerc să postez articole diverse. Să vă vorbesc despre orice mi se pare de interes sau mă pasionează. De aceea, și aici găsiți articole care au legătură cu lectura. M-am bucurat mult când am văzut că sunt și articole din această categorie în top 5. Dar, cel mai bine încep să vi le prezint și nu vă mai țin de vorbă.

Top 5 cu cele mai citite articole în 2019

 1. Trei produse Nala la care nu aș renunța. Acest articol este cel mai citit dintre toate cele 45 postate în 2019. Mă bucur să văd că sunteți interesate de aceste produse cosmetice naturale. Mie îmi plac mult de tot și le recomand de fiecare dată când am ocazia.
 2. Dovleac plăcintar la cuptor. În anul 2019 am descoperit dovleacul plăcintar și v-am vorbit despre modul în care l-am pregătit pe blog. chiar dacă l-am folosit în mai multe moduri, se pare că articolul cu cel mai simplu mod de pregătire a intrat în top 5 cele mai citite articole.
 3. Top 3 cărți de dragoste pe care le recomand. Îmi plac cărțile de dragoste și nu numai. Mă bucur să văd că recomandările mele vă interesează.
 4. Cinci thrillere din biblioteca mea pe care vreau să le citesc. Încă sunt necitite, chiar dacă anul s-a încheiat. Sper să reușesc anul acesta și să vă vorbesc despre ele.
 5. Dacă treceți prin Bucovina, nu ratați Rarăul! Sper să țineți cont de îndemnul meu, Rarăul merită vizitat.

Acestea sunt cele 5 cele mai citite articole în 2019. Mă bucur că v-au plăcut și că le-ați citit. Vă mulțumesc pentru vizitele făcute și sper să ne citim cât mai mult și în 2020.

You may also like...

3 Responses

 1. Dana spune:

  La multe articole și aici, la fel de interesante și utile!

 2. Eva Anca spune:

  Foarte frumoase articole. La multi ani si la cat mai multe articole frumoase in continuare!

 3. La cat mai multe articole frumoase! Le-am citit si eu pe toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial