Chiar dacă de 1 Mai nu sunt la mare, tot mi-am luat costum de baie

Cred că devine o tradiție ca înainte de 1 Mai să îmi comand câte un costum de baie de pe Plaja.biz. Stau la o distanță prea mare de mare pentru a se merita drumul până acolo, doar pentru o zi sau două. În plus, am înțeles că anul acesta este tare rece de 1 Mai la mare. Așadar, să zicem că nu-mi este ciudă deloc că sunt acasă, făcând treabă, în loc să testez cât de rece este apa la mare azi, într-un costum de baie clasic și frumos :))) .

Ne-am hotărât ca anul acesta să ne rezervăm vacanța în Turcia. Nu am mai fost niciodată acolo, dar am auzit că este foarte cald și foarte frumos. O astfel de ocazie merită încă un costum de baie clasic, așa cum îmi place mie, nu-i așa?

Dacă toate costumele mele de baie cumpărate până acum au fost ori negre ori bleumarin, de data aceasta am optat pentru o culoare deschisă. Eram între bleu și galben. Hotărâtă să ies din zona de confort cu totul, am ales un costum de baie galben. Bine… și croiul costumului a avut un cuvânt important de spus în alegerea mea.

costum de baie, plaja.biz, costum de baie intreg, costum de baie clasic, costum de baie marimi mari, costum de baie galben,

Costum de baie clasic, întreg, Maria Galben-DR40

Dacă nu sunt eu la mare, măcar costumul meu să fie. Asta mi-am spus atunci când am ales să pun imaginea de mai sus în acest articol 🙂 .

Costumul meu de baie este unul cu slip clasic și cu decolteu în V, potrivit. Are șnur reglabil, iar cupele au burete detașabil. De asemenea, foarte important mi s-a părut și faptul că materialul din față este dublat.

Să nu vă faceți griji pentru marimi. Pe lângă cele mai mici sau de mijloc, găsiți și mai mărișoare – XLL(44), ceea ce știu că nu pe toate site-urile este posibil. Bineînțeles, există și un tabel cu mărimi care ne ajută să alegem mărimea potrivită pentru noi.

costum de baie, plaja.biz, costum de baie intreg, costum de baie clasic, costum de baie marimi mari, costum de baie galben,

Pe plaja.biz nu găsim doar costume de baie diverse, ci și rochii de plajă. Te încurajez să atunci și tu o privire pe site. Sigur vei găsi ceva pe placul tău.

You may also like...

1 Response

  1. Silvia spune:

    Superb!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial