Cicatrici în chip de aripi de Erin Stewart

Luna trecută am primit un nou colet de la Editura Corint. Ca de obicei, am luat o carte pentru copii și două pentru mine. Zilele acestea vă voi vorbi despre fiecare în parte. Astăzi este despre Cicatrici în chip de aripi de Erin Stewart.

Romanul a apărut în colecția Corinteens anul acesta. Am fost atrasă de coperta interesantă, dar și de subiectul pe care îl abordează. Așa cum mă așteptam, Cicatrici în chip de aripi de Erin Stewart mi-a captat toată atenția. Mi-a stârnit tot felul de sentimente. M-a făcut să fiu mult mai conștientă de darurile pe care zilnic ni le oferă Dumnezeu… Viața, sănătatea, dar și existența lipsită de griji majore.

Cicatrici în chip de aripi de Erin Stewart

Cicatrici în chip de aripi de Erin Stewart – un roman despre pierdere, suferință, dar și despre curaj

Ava este unica supraviețuitoare a incediului care a avut loc la ferma familiei. Pe lângă faptul că și-a pierdut viața pe care o știa și familia, și-a pierdut și verișoara de care era extrem de apropiată. Acum locuiește cu mătușa și unchiul său – părinții verișoarei moarte acum. Pierderea a fost mare pentru toți trei, iar urmările ei le influențează viața de zi cu zi.

Deși atât Ava cât și mătușa și unchiul ei suferă în urma acelui incendiu, Ava are mult mai multe de îndurat. Incendiul a desfigurat-o! A făcut-o ținta răutăților celor din jur. Ava trebuie să învețe să trăiască din nou, dar după alte reguli. Din fericire, se bucură de sprijinul singurelor sale rude, dar nu o pot ajuta să facă față reacțiilor colegilor de la noul liceu pe care e nevoită să îl frecventeze.

Atunci când Piper – o altă supraviețuitoare a unui accident – apare în viața ei , lucrurile se schimbă. Aceasta insistă ca Ava să își urmeze visele. Să nu cedeze din cauza comportamentului nepotrivit a celor din jur. Piper este o fată puternică, dar asta nu înseamnă că poate face față tuturor lucrurilor pe care este nevoită să le înfrunte singură. Așadar, fetele devin prietene și sprijin una pentru cealaltă. Cum vor decurge lucrurile pentru ele? Vă invit pe voi să aflați.

Cicatrici în chip de aripi de Erin Stewart se poate comanda de aici.

You may also like...

3 Responses

  1. Eva Anca spune:

    M-am uitat și eu la carte, coperta și titlul sunt atrăgătoare. Cred că o voi lua și eu, se pare că este o carte bună.

  2. Ce interesanta pare cartea!

  1. 20/08/2021

    […] ales să comand Autoboyografie. O poveste despre noi de Christina Lauren luna trecută, alături de Cicatrici în chip de aripi de Erin Stewart, despre care v-am vorbit deja acum ceva timp pe celălalt blog al meu. Trebuie să recunosc că […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial