Cinci cărți RAO care arată WOW în bibliotecă

V-am spus deja că Editura RAO este una dintre editurile mele preferate. Găsesc orice îmi doresc aici, de la romance la thriller sau ficțiune istorică. Ce mai… majoritatea cărților traduse la ei sunt grozave. Cărțile RAO mai au un mare plus, și anume, coperțile minunate. Mai ales cărțile apărute în ediții cartonate, arată pur și simplu WOW. Le ador! Îmi place ca de fiecare dată când trec pe lângă bibliotecă să le admir fugitiv. Foarte multe dintre cărțile lor arată grozav și, din fericire, fac parte și din biblioteca mea. Poate într-o zi vi le voi arăta pe toate, dar, în articolul de astăzi, mă rezum doar la cinci. Cinci cărți apărute la Editura RAO, care arată absolut grozav în bibliotecă. Din păcate, încă nu am reușit să le citesc, dar sper să fac acest lucru cât de curând și să vă vorbesc despre ele.

Cinci cărți cu coperți frumoase, apărute la Editura Rao

Încă de pe acum vă spun că trei dintre aceste cărți minunate, le-am primit în dar de la prietena mea, Cătălina, de la Porția de citit. Ei i-au plăcut foarte mult și și-a dorit să mi le dăruiască. Cu această ocazie, îi mulțumesc încă o dată pentru toate cadourile deosebite pe care mi le trimite.

Editura Rao
 1. Sub stelele tăcute de Laura McVeigh. O carte minunată, după spusele Cătălinei. O ficțiune istorică, care trebuie neapărat descoperită.
 2. Ginny Moon. Din secretele unei fetițe autiste de Benjamin Ludwig. Tot de la Cătălina o am și ei i-a plăcut tare mult.
 3. Intrați în El Encanto de Susana Lopez Rubio. Și acest roman l-am primit de la Cătălina și abia aștept să îl citesc.
 4. Copilul care a gasit soarele noaptea de Luca di Fulvio. O carte doar cu recenzii pozitive, până în prezent și pe care intenționez să o citesc cât de curând.
 5. Fata și marea de Mureen Johnson. Această carte am primit-o cadou de la cumnata mea. Arată tare bine și abia aștept să văd cum e.

Acestea sunt cele cinci RAO care arată WOW la mine în bibliotecă. Voi aveți vreo una dintre ele?

You may also like...

12 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Si mie imi plac tare mult cartile de la RAO, atat din punct de vedere al continutului, cat si al copertii. Nu am citit cartile din lista ta, dar le stiu si sunt tare frumoase copertile, intr-adevar.

 2. Mulțumim pentru recomandări! <3

 3. Silvia spune:

  Au coperte frumoase!! !

 4. Dana spune:

  Chiar sunt minunate! Nu am niciuna, dar sigur le vreau! Să te bucuri de ele!

 5. anasylvi spune:

  Sunt intr-adevar frumoase si pe dinauntru si pe dinafara, cele mai multe dintre ele. Nu am aceste cinci carti, dar am altele. Un exemplu este Cina cu Picasso, de Camille Aubray. 🙂

 6. Laura spune:

  Într-adevăr, au coperți minunate! Mersi de recomandare!

 7. Rao are niste coperti fenomenale. Ca si cartile, de altfel. Trebuie sa le citesc si eu pe ultimele doua.

 8. Valeria Chertes spune:

  Nu am nici una dintre ele dar mi-ar place sa le am.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial