Cinci thrillere din biblioteca mea pe care vreau să le citesc

De-a lungul timpului, am reușit să adun tot mai multe cărți în bibliotecă. Din fericire, numărul lor ajunge undeva la 400. Totuși, nu reușesc deocamdată să citesc mai mult de 6-7 cărți pe lună și tot cam atâtea titluri noi adaug lunar în bibliotecă. Așadar, tot ce îmi rămâne de făcut, este să sper că la pensie voi avea mai mult timp să citesc tot ce îmi doresc. Până atunci, am selectat cinci thrillere din biblioteca mea pe care vreau să le citesc anul acesta.

Anul trecut, pe timpul sarcinii, nu reușeam deloc să citesc thrillere. Mă agitau și greu duceam unul la capăt. Așadar, aproape un an am citit mai mult romance. Mult romance dulceeee. Anul acesta, am citit mai mult thrillere, dar încă nu m-am săturat și presimt că voi merge așa o bună perioadă de timp.

5 thrillere din biblioteca mea pe care vreau să le citesc

thriller

Primul thriller din selecția de cinci thrillere bune pe care vreau să le citesc, este Grădina cu fluturi de Dot Hutchison. Prietenele mele m-au atenționat că este foarte dur, iar acest lucru m-a făcut să mi-l doresc și mai mult. Cătălina chiar mi l-a oferit și îi mulțumesc, din nou!

Al doilea thriller din selecția mea de cinci titluri, este Casa bantuită de Shirley Jackson. L-am câștigat de curând la un concurs și abia aștept să îmi fac timp pentru el. Sper să fie la fel de interesant pe cât inspiră coperta minunată. Nu am citit carte din colecția Buzz Books care să nu îmi placă, dar nu se știe niciodată.

Vezi aici recenzia unui thriller bun

Fellside de M. R. Carey este cea de-a treia carte pe care imi doresc să o citesc curând. Toată lumea o laudă, iar eu pur și simplu știu că va fi pe gustul meu.

Vrabia roșie de Jason Matthews o am tot de la prietena mea, Cătălina, iar ea îmi garantează că va fi pe gustul meu. Eu o cred și de aceea acest thriller este al patrulea din cele 5 thrillere pe care vreau neapărat să le citesc.

Câinii de Allan Stratton este în biblioteca mea de cel puțin 2 ani. Mi-am luat-o de pe Elefant și încă de atunci am știut că este exact pe gustul meu. Anul acesta sper să reușesc să mă conving.

Acestea sunt cele cinci thrillere pe care vreau neapărat să le citesc. Voi aveți thrillere în bibliotecă pe care vreți neapărat să le citiți?

You may also like...

13 Responses

 1. Dana spune:

  Ai o bibliotecă minunată! Grădina cu fluturi este bună de tot, restul thrillerelor pe care le-ai prezentat trebuie să le botez și eu. Surprinzător, dar am și eu câteva thrillere care așteaptă să le vină rândul.

 2. Eva Anca spune:

  Casa bantuita o voi citi luna aceasta, iar Gradina cu fluturi am citit-o vara trecuta. Spor la citit si la adunat carti!

 3. Silvia spune:

  Spor la citit!!!!

 4. Laura spune:

  Am câteva în bibliotecă și sper sa le citesc anul acesta!

 5. anasylvi spune:

  Lecturi cat mai placute!

 6. Dorina spune:

  Casa bantuită de Shirley Jackson este un roman bun. L-am început și eu. Spor la treabă 🙂

 7. Nu mai amana Gradina cu fluturi. E geniala.

 8. Irina Batcu spune:

  mi-as dori mult sa le citesc si eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial