Ciudatul caz al hoțului de coji de brânză – carte pentru copii

Știți deja că, la Danube Bloggers Meet, Libris.ro ne-a fost alături. Pe lângă Trandafiri de Mai – thriller pe care l-am devorat rapid, am mai avut în pachețelul oferit de ei și o carte pentru copii, Ciudatul caz al hoțului de coji de brânză. Această carte este potrivită pentru Maia, bineînțeles. Albert încă e prea micuț pentru astfel de cărți. El încă răsfoiește cărți cartonate, pline de ilustrații și, dacă e posibil, cu sunete.

Ciudatul caz al hoțului de coji de brânză face parte din seria Geronimo Stilton, publicată de Edizioni Piemme, din Milano – Italia. Seria se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani. Este o serie de aventuri, captivantă și de mare succes, fiind îndrăgită de copiii din peste 35 de țări. Seria Geronimo Stilton, au fost traduse la noi de către Editura RAO.

carte pentru copii

Ciudatul caz al hoțului de coji de brânză – carte pentru copii

În cartea pentru copii Ciudatul caz al hoțului de coji de brânză, din seria Geronimo Stilton, eroul nostru se află pe Insula șoarecilor. Acolo se întâmplă o mulțime de lucruri ciudate. Atunci când o coajă de brânză prețioasă dispare, în timpul unei întâlniri a colecționarilor, el este primul învinuit.

De parcă asta nu ar fi de ajuns, eroul nostru este nevoit să se ocupe de un furt de bijuterii misterios, pe o navă de croazieră. Partea bună e că îl are alături pe prietenul său, Băgăciosul, care dorește să îl ajute să descopere vinovații reali.


Pe Libris, în acest moment, Ciudatul caz al hoțului de coji de brânză nu mai este pe stoc. Dar, găsim alte cărți care fac parte din aceeași serie și care se prezintă a fi la fel de captivante și interesante.

Seria Geronimo Stilton se află la reducere acum, pe Libris. Prețul fiecărei cărți este de maxim 15 RON. Consider că cititorii noștri mici, atrași de aventură, vor aprecia cărțile pentru copii din această serie și este un moment potrivit pentru a le achiziționa.

You may also like...

2 Responses

  1. Dana spune:

    Ce poveste interesantă și drăguță!

  2. Eva Anca spune:

    Si noi avem seria asta si e tare simpatica. O avem intr-o alta varianta, de la Editura Rao.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial