Clubul scrisorilor de Crăciun

Clubul scrisorilor de Crăciun / Christmas Pen Pals este ultimul film de Crăciun pe care l-am văzut anul acesta pe Diva. De când am văzut că actrița principală este Sarah Drew, am fost sigură că îmi va plăcea. Pe Sarah Drew am urmărit-o în Grey’s Anatomy și, deși nu am fost mereu de acord cu deciziile ei, mi-a plăcut mult cât de natural juca. Adevărul e că nu prea există nimic mai enervant la un film cu o idee bună, ca actorii care joacă prost.

Clubul scrisorilor de Crăciun / Christmas Pen Pals este genul de film pe care chiar îți dorești să îl vizionezi în perioada aceasta, de dinaintea sărbătorilor de iarnă. Are o poveste drăguță de iubire, puțină magie specifică Crăciunului, puțină dramă și legături frumoase de familie.

Clubul scrisorilor de craciun
Imagine de Дарья Яковлева de la Pixabay

Clubul scrisorilor de Crăciun / Christmas Pen Pals – un film de Crăciun drăguț

Hannah este o persoană foarte ocupată. Așadar, rar ajunge în orășelul natal, să își viziteze familia. Dar, anul acesta, înainte de Crăciun, iubitul o părăsește și nici măcar locul de muncă nu o poate ține ocupată.

Atunci când tatăl său o invită acasă, nu mai are niciun motiv să refuze. Ajunsă acolo, descoperă că viața tatălui său s-a schimbat de când mama ei a murit și că sora ei se chinuie să rămână departe de romantism. Hannah este hotărâtă să schimbe câte ceva pe acasă în scurta ei vacanță.

Atunci când află despre Clubul scrisorilor de Crăciun, dorește să își înscrie tatăl, în speranța că va cunoaște pe cineva și nu va mai fi atât de singur. Dar tatăl său nu se lasă ușor înduplecat și îi propune să se înscrie amândoi.

Deși ușor sceptică, Hannah acceptă. Dar fără să își dea seama câtă speranță își pune în acest schimb de scrisori. Doamna de la poștă face pe-a Cupion și se asigură că fiecare participant discută zilnic prin scrisori cu cineva potrivit. Cu cine va discuta Hannah și cum îi va schimba acest club viața, vă invit pe voi să aflați. Filmul se poate viziona online sau pe Diva TV.

You may also like...

4 Responses

  1. Dana spune:

    Ma uit și eu cam în fiecare seara la, filmele astea frumoase de Crăciun de pe Diva. Sper să îl văd și pe acesta.

  2. Anul asta am apucat sa ma uit doar la un film de Craciun impreuna cu cei mici.

  1. 11/12/2020

    […] invit să urmăriți și voi filmul și să intrați în spiritul sărbătorilor alături de personajele simpatice din Inimi de […]

  2. 05/11/2021

    […] că nu o să vă mirați când o să vă spun că deja am început să mă uit la filme de Crăciun. Cât de curând o să încep să vă vorbesc despre ele, ca să aveți și voi timp să le […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial