Confesiunile unei ratate trecute de 40 de ani – Alexandra Potter

Confesiunile unei ratate trecute de 40 de ani de Alexandra Potter a apărut de curând la Editura Corint, în colecția Leda Bazaar. Am citit cam toate cărțile apărute în această colecție și toate mi-au plăcut. Așadar, eram aproape sigură că îmi va plăcea și aceasta.

M-a atras foarte mult titlul la acest roman. Eram sigură că voi citi un fel de jurnal scris de o femeie care a fost dezamăgită de viață. Eram sigură că soarta s-a jucat cu viața ei și că citind Confesiunile unei ratate trecute de 40 de ani, la final, mă voi alege cu sentimente plăcute, cu speranță și cu ideea că totul se termină cu bine.

În mare parte am avut dreptate. În plus, Confesiunile unei ratate trecute de 40 de ani este foarte bine scrisă. Este amuzantă, fără pasaje plictisitoare și este surprinzător de alertă. Este ca o gură de aer proaspăt, de care fiecare femeie care s-a ales cu altceva decât și-a propus are nevoie. Este perfectă și pentru celelalte femei, care încă cred că un plan bine pus la punct nu poate da greș. De ce să mă mai întind cu vorba? Consider că orice femeie s-ar bucura să o citească.

Confesiunile unei ratate trecute de 40 de ani#cenaibafaccuviatamea

Confesiunile unei ratate trecute de 40 de ani

Nell se consideră o ratată. Dar nu una oarecare, ci una trecută de patruzeci și ceva de ani. Consideră că până în acest punct ar fi trebuit să bifeze majoritatea lucrurilor de pe lista cu lucruri de făcut, pe care orice femeie și-o face în tinerețe. Consideră că deja ar fi trebuit să aibă deja copii, precum prietenele ei sau că ar fi trebuit măcar să fie căsătorită. Crede că și lipsa carierei este un semn că este o ratată. Faptul că este nevoită să stea cu chirie, alături de o persoană necunoscută, este de asemenea o dovadă că a dat greș.

Nell s-a mutat de curând înapoi în Anglia, după ce visul American s-a risipit și toată viața i s-a dat peste cap. Totuși, este hotărâtă să nu se lamenteze prea mult. Este hotărâtă ca în anul ce urmează să se pună pe picioare, iar între timp să se bucure de prieteni, de viață. Totuși, prietenii au propriile vieți și propriile priorități. În plus, lucrurile se încăpățânează să nu meargă tocmai după planul ei.

Cum se vor așeza lucrurile pentru ratata noastră, vă invit pe voi să aflați. Confesiunile unei ratate trecute de 40 de ani se poate comanda de aici.

You may also like...

4 Responses

  1. Dana spune:

    Cu siguranță o poveste tare interesanta pe care îmi doresc sa o citesc!

  2. Pare o poveste interesanta. Cred ca mi-ar placea si mie.

  1. 14/03/2021

    […] pe lângă Titanicul – carte pentru copii despre care vă vom vorbi curând – și Confesiunile unei ratate trecute de 40 de ani – Alexandra Potter, am comandat Nume de cod: Tura de Daniel […]

  2. 17/03/2021

    […] Confesiunile unei ratate trecute de 40 de ani – Alexandra Potter. Este o carte amuzantă, fără pasaje plictisitoare și este surprinzător de alertă. Este ca o gură de aer proaspăt, de care fiecare femeie care s-a ales cu altceva decât și-a propus are nevoie. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial