Crăciunul anului 2020

Deși de multe ori în 2020 timpul a părut să stea în loc, Crăciunul acestui an a zburat de parcă nici nu ar fi fost. Cu toate acestea, m-a lăsat cu o stare de bine și cu dorința ca cel din 2021 să fie memorabil.

În ajun de Crăciun am plecat cu toții la părinții mei. Știam deja că și frații mei vor veni și, ca în fiecare an, ne vom întâlni acolo. Maia abia aștepta să ajungă, știind că Moșul lasă acolo o mulțime de cadouri. Deși și pe aici, pe acasă, a trecut, tot spera să găsească și acolo ceva, să nu fie anul acesta o excepție.

Acum, când pandemia aceasta ne-a cam scos din zona de confort, a trebuit să renunțăm la unele lucruri în pragul sărbătorilor de iarnă. Dar, totuși, au fost lucruri pe care le-am putut face și de care ne-am bucurat.

Crăciunul anului 2020

În Ajun de Crăciun, Maia a mers împreună cu prietenii de acolo la colindat. Albert a rămas acasă, cu noi, bineînțeles. Încă e prea mic să o însoțească, deși pe limba lui ne-a tot colindat. Am primit colindătorii, care, din fericire, nu s-au speriat de pandemie și au dus tradiția mai departe și în acest an. Apoi, am primit și colindători mai mari – prieteni vechi care au dorit să ne salute.

Înainte de culcare, ne-am adunat cu toții și am despachetat cadourile. Mare bucurie pe cei mici, dar și pe noi, cei mari. Cum să nu te bucuri de atențiile celor din jur?

În următoarele zile ne-am relaxat, am citit mult ne-am jucat cu cei mici și am mai primit câte un musafir mai curajos. Duminică ne-am întors acasă și deja ne pregătim pentru Anul Nou.

Noi am avut parte de un Crăciun frumos, chiar dacă nu am participat la vreun spectacol de colinde sau nu am mers în vizită, așa cum făceam în alți ani. Sper că și voi ați avut parte de zile frumoase!

You may also like...

6 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Ce frumos! Ma bucur ca ati avut parte de un Craciun linistit si ca ati reusit sa pastrati cateva dintre traditiile obisnuite. Si noi am fost la mami in Ajun, a venit si fratele meu si sora mea cu familia.

 2. Laura spune:

  Si la noi parcă a zburat Crăciunul. M-am bucurat de colindători, dar și de faptul că nu s-a marit familia. Crăciunul este sărbătoarea pe care o astept cel mai mult și, din fericire, l-am petrecut frumos!

 3. Dana spune:

  A fost un Crăciun frumos, în ciuda situației. Mă bucur că ați avut un Crăciun asa cu vi l-ați dorit. ?

 4. Ati petrecut minunat! Si noi tot in familie.

 1. 28/04/2022

  […] vorbeam cu prietenele mele că până și mie mi-a ajuns iarna. Deși sunt o mare iubitoare a anotimpului, deja simt și eu nevoia de căldură, de soare, de haine […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial