Curea de piele pentru bărbați

Despre TrendHim v-am tot vorbit de-a lungul timpului. Este unul dintre site-urile pentru bărbați la care apelez atunci când doresc să fac un cadou frumos și practic. Soțul meu are deja câteva lucruri de la ei, inclusiv o curea de piele, și cu siguranță în viitor vor mai urma și alte achiziții.

De cureaua aceasta mă țin să vă vorbesc de ceva timp, dar cum tot am avut diferite probleme cu găzduirea blogurilor, nu am mai reușit. Totuși, eu zic că nu e târziu nici de acum 🙂 .

Curea din piele – pentru ținute deosebite

Nu e prima oară când susțin că bărbații sunt dezavantajați față de femei, atunci când vine vorba de accesorii. Asta nu înseamnă totuși că nu au de unde alege. Pe TrendHim găsim o gamă variată pe care vă recomand să o studiați 🙂 .

curea din piele neagra

Cureaua din piele neagră simplă cu cataramă gunmetal Collin Rowe, mi-a atras privirea prin simplitatea ei. La fel ca și mine, soțul meu preferă lucrurile simple, de multe ori clasice, iar această curea din piele i-a plăcut fără dar și poate.

Este confecționată din piele și aliaj de zinc. Pielea neagră este foarte fină și are cusături pe margini. Catarama dreptunghiulară gri, este elegantă îi oferă curelei ceea ce avea nevoie pentru a nu fi banală. Sunt sigură că orice bărbat are deja câteva curele în dulap, dar sunt sigură că îi va plăcea mult și aceasta și o va purta des.

Încă un lucru important de menționat este că pe site găsim un tabel cu mărimi pentru a o alege pe cea potrivită. Dar, în caz că doriți să o faceți cadou și nu știți exact mărimea, această curea se poate scurta foarte ușor acasă. Pe site găsiți indicații. De asemenea, vreau să vă mai spun că puteți alege să personalizați cureaua, cerând să fie imprimată, contra cost, desigur.

Cum vi se pare? Ați comandat până acum de pe TrendHim?

You may also like...

4 Responses

  1. Eva Anca spune:

    E tare frumoasa. Sa o poarte cu drag! Pe Trendhim chiar sunt lucruri dragute si de calitate, si mie imi place tare mult site-ul.

  2. Dana spune:

    Îmi plac mult accesoriile de la ei, toți bărbații ar trebui să le aibă! E super cureaua!

  3. Roxana spune:

    Al meu sot nu stiu cum face, dar rupe catarama fiecarei curele, nici nu stiu ce sa ii cumpar.

  4. Chiar e faina cureaua. Au lucruri tare bune pe Trendhim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial