Hop și eu la Danube Bloggers Meet

Și ce dacă nu sunt de la Dunăre sau nici măcar din apropiere? Și ce dacă am mers aproape 400 km ca să particip la Danube Bloggers Meet? Mi-a plăcut la nebunie și sper să am ocazia să mai particip și în viitor.

Nu este prima oară când merg la Galați, de când sunt blogger. Prima dată am mers acum doi sau trei ani, în vizită la Cătălina. Mi-am luat toată gașca gălăgioasă și am stat la ei pentru câteva zile. La fel am făcut și acum. Ne-am simțit extraordinar de bine și îi mulțumesc pe această cale pentru ospitalitate.

Danube Bloggers Meet – un eveniment reușit

Cătălina Coman de la Porția de citit, împreună cu Paula Caraman de la Lucruri privite de jos în sus, cu Cristina Barbieru de la Beauty With Criss și cu Ramona Gheorghe de la Rokolla, au pus la cale acest eveniment. Din punctul meu de vedere, au avut o idee foarte bună și le-a ieșit totul perfect. Am petrecut timp frumos împreună, acum pot asocia blogurile pe care deja le urmăream, cu chipuri și personalități. Sincer, dacă sunteți blogger și aveți ocazia de a participa la un eveniment precum Danube Bloggers Meet, nu ezitați! Experiența merită chiar și un drum extrem de lung și obositor.

Organizatoarele evenimentului au avut pentru noi o mulțime de surprize. Pe lângă tombolele care au oferit stropul de adrenalină necesar unui eveniment reușit, am avut parte de o prezentare extrem de interesantă a brandului Pellamar, dar și o mulțime de cadouri, oferite de cei 52 de colaboratori. Dacă sunteți curioși cine ne-a fost alături, vă invit să citiți lista de mai jos sau să studiați afișul evenimentului, pe care l-am făcut cu mare plăcere.

danube bloggers meet

Printado, Beauty One, Drag de quilling, Green Lab, Recipiente Cosmetice, LONCOLOR, Nutrivita.ro, Nestlé, Yves Rocher, Jonzac, SaraTremo, Infinite Love, Life Care, Editura RAO, PellAmar Cosmetics, Perspirex, Debonaire, PR Avenue, Pick N Dazzle Romania, Famous Luxury Perfumes, Smart Protection, Farmasi, Nomasvello Braila, Nomasvello Mazepa Galati, Aron Catalina, Narah.ro, Mondelez Romania, Smyk, Sano, Lumea Lavandei, Eladerm, Accessories by Ioana Fodor, Corint Junior, Editura Casa, Libris.ro, Editura ALL, Faunus Plant, Colecții Dulci, Casuta cu flori, Ravensburger Romania, Graveaza Povestea Ta, Doctor Display, Confident, Apidava, Wibo Cosmetics România, VivaNatura, triodeluxe.ro, Grecostevia, Farmec, Sara Flower Design, Georgescu Oana, Tea Tree.

Restaurantul Gamberetti Galați – locația perfectă

De foarte mult timp, Cătălina îmi tot spunea cât de buni sunt creveții crocanți de la Gamberetti Galați. Atunci când am aflat că ei vor fi gazda noastră, m-am bucurat foarte mult că voi avea ocazia să gust și eu creveții mult lăudați. Ce pot să spun… sunt pur și simplu delicioși, și dacă aveți ocazia, vă recomand să îi încercați și voi.

gamberetti

Pe lângă mâncarea delicioasă, restaurantul m-a impresionat prin modul plăcut în care este decorat, dar și prin personalul extrem de amabil. Sunt sigură că voi merge pe la Gamberetti Galați ori de câte ori voi avea ocazia.

După cum v-am spus și mai sus, m-am întors acasă cu o mulțime de daruri. Așadar, în perioada următoare, le voi prezenta pe fiecare în parte. Bineînțeles, pe rețelele de socializare, aici, dar și pe celălalt blog al meu, www.totdespre.ro.

danube bloggers meet

În încheiere, vreau să mulțumesc colaboratorilor pentru daruri, organizatoarelor și celorlalte bloggerițe pentru faptul că m-au primit cu atât de multă căldură!

You may also like...

10 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Ce frumos și cât mi-ar fi plăcut să pot participa și eu la un astfel de eveniment!

 2. Dana spune:

  Un eveniment minunat, o experienta frumoasă. La cât mai multe!

 3. Silvia spune:

  Foarte frumos !!!!

 4. anasylvi spune:

  Chiar ati petrecut bine! Felicitari!

 5. Tare ma bucur ca ai putut sa ajungi la eveniment. Super a fost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial