De ce folosesc serviciile oferite de Gazduire.ro?

Sunt deja câțiva ani de când am blogurile. Bineînțeles, am făcut greșala de a începe să scriu pe Blogstot – o platformă gratuită. Încă de la început am văzut totul ca pe o metodă de de relaxare, ca pe un hobby menit să îmi umple timpul liber și nevoia de a vorbi despre cărțile pe care le citeam. Cu timpul totul s-a schimbat. Datorită prietenei mele, Cătălina, care a tot tras de mine, am început să iau totul în serios. Așadar, am trecut la treabă. Mai întâi mi-am achiziționat un domeniu propriu și m-am asigurat că fac ceea ce e necesar pentru ca articolele mele să fie indexate de Google și să ajungă la cât mai multă lume.

Apoi, la aproximativ un an diferență, a luat naștere și acest blog. La fel ca și pe celălalt (www.totdespre.ro), postez articole diverse, menite să vă informeze, să vă amuze sau să vă inspire. Bineînțeles, îmi folosesc blogurile și pentru a câștiga ocazional câțiva bănuți în plus, iar acest lucru îmi dovedește faptul că am luat decizia potrivită atunci când m-am lăsat influențată de prietena mea și am hotărât să devin blogger în adevăratul sens al cuvântului.

Trebuie să recunosc că nu e mereu ușor să fii blogger. Am avut și încă am multe de învățat, atât pe partea creativă, cât și pe partea tehnică.

impresii despre gazduire.ro, domenii,domenii.ro,gazduire

Gazduire.ro – servicii de calitate

Sincer, eu sunt genul de om care nu caută nod în papură. Știu că nu e mereu neapărat un lucru bun, dar de multe ori trec cu vederea multe lucruri. Nu sunt genul care pândește și abia așteaptă ca un serviciu să nu funcționeze cum trebuie, pentru a suna și a-și căuta dreptate. Nu am nimic cu acei oameni, nu e vorba de asta. Am și în jurul astfel de persoane și trebuie să recunosc că dacă ei nu ar fi așa, ne-am lovi mai des de unele probleme și probabil aș fi nevoită să îmi stric eu zen-ul și să rezolv micile probleme care inevitabil apar. Vă spun asta doar ca să înțelegeți că nu sunt genul care se plimbă de la o firmă la alta fără a avea motive serioase.

Înainte să ajung la Gazduire.ro am lucrat, bineînțeles, cu altă firmă. La un moment domnii aceia nu au mai putut asigura buna funcționare a site-urilor mele. După ceva timp în care am sperat că totul își va reveni la normal, am fost nevoită să mă mobilizez și să caut serviciile de care aveam nevoie în altă parte. Și așa am ajuns la Gazduire.ro. Prima oară am ales un pachet pe trei luni, pentru a vedea cum funcționează totul. După cele trei luni am prins curaj și am am plătit pe un an.

Ce mi-a plăcut la ei?

  • în primul rând, personalul este extrem de amabil și dornic să ajute. Credeți-mă, acest lucru este extrem de important
  • sunt profesioniști, răspund prompt și pe înțelesul tuturor
  • poți vorbi cu ei prin email, poți deschide un tichet sau să accesezi căsuța de live chat de pe site. Îmi place să am de ales, vouă nu? Eu am ales căsuța de live chat de fiecare dată când am avut o nelămurire și nu am nimic să le reproșez
  • pe site-ul lor găsim toate serviciile necesare pentru a pune pe picioare un blog: înregistrare domenii cu diferite extensii (.ro, .org, etc), servicii de hosting la prețuri avantajoase și protecție necesară pentru buna funcționare
  • se ocupă de migrarea domeniilor, dacă este cazul

Deocamdată sunt mulțumită de felul în care site-urile funcționează și sunt încântată de alegerea mea. Sper ca serviciile lor să aibă aceeași calitate și în viitor și să nu mai fiu vreodată nevoită să migrez. E o bătaie de cap pe care nu mi-o doresc.

P.S. pe pagina lor de Facebook găsim o mulțime de articole interesante și utile pentru noi, oamenii de rând, care nu au prea multre cunoștințe în acest domeniu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial