De ce să alegi oja semipermanentă

Mie, una, oja semipermanentă mi se pare o invenție extraordinar de bună și practică. Indiferent cine ești sau ce faci, dacă ești femeie, îți dorești ca mâna ta să fie mereu îngrijită și să aibă un aspect plăcut. Bineînțeles că acest lucru se poate realiza și fără ojă semipermanentă, chiar și fără lacul de unghii. Dacă o mână este curată, iar unghiile frumos pilite, arată foarte ine. Totuși, cu ajutorul unei culori îi oferim un plus de strălucire, dar ne și ajută să acoperim imperfecțiunile unghiilor.

oja semipermanenta

Oja semipermanentă se aplică ușor. O poți face acasă, dacă ai puțină îndemânare, îți cumperi materiale de calitate și ești hotărâtă să nu renunți până nu îți iese. Dacă te plictisești ușor, sau nu dispui de timpul necesar, poți apela oricând la cineva priceput, cineva care se ocupă cu aceste lucruri.

Dacă oja semipermanentă este aplicată cum trebuie, nu distruge unghia. Nici măcar acel pilit de care se teme toată lumea, nu distruge unghia, atunci când este făcut așa cum trebuie. Eu îmi pun ojă semipermanentă de mai bine de patru ani, iar unghia mea este la fel de rezistentă. Dacă vă temeți de chimicalele pe care oja semipermanentă le conține, vă anunț că acum există și oje semipermanente vegane.

Motive pentru a alege oja semipermanentă

 • economisești timp. Oja semipermanentă ține între două și șase săptămâni. Deci vei pierde o oră cam la trei săptămâni. Deși poate ține până la șase săptămâni, nu este indicat să o lași atât de mult. Deja dacă trec de trei săptămâni, capătă un aspect urât.
 • economiseti bani, dacă alegi să își faci manichiura la salon. Și manichiura clasică, făcută cu lac de unghii costă. Dacă o aplici des la salon, te costă mai mult decât dacă apici semipermanentă la trei săptămâni.
 • aspectul unghiei este mereu plăcut. Oricât de bun ar fi lacul de unghii, dacă speli ceva cu apă fierbine, riști să sară de pe unghie. În cazul ojei semipermanente, acest lucru se întâmplă foarte rar.
 • modele diverse. Dacă îți place să porți diferite modele pe unghii, atunci când alegi oja semipermanentă modelul nu îți va sări și nu îți va părea rău de investiția făcută.

Voi folosiți ojă semipermanentă?

You may also like...

15 Responses

 1. Silvia spune:

  Ai dreptate!!!!

 2. Dana spune:

  Am folosit și am fost foarte multumită. Arată minunat unghiile tale!❤

 3. Eva Anca spune:

  Într-adevăr, acestea sunt motive bune pentru a alege oja semipermanentă. Arată tare bine unghiile tale!

 4. Illusion spune:

  Și mie îmi place ojă semipermanentă. Cum nu am mult timp la dispoziție, e perfectă pentru mine 🙂

 5. Elvira spune:

  E bună, am folosit o vreme.

 6. Arata super unghiile tale! Si eu am inceput sa folosesc semi, chiar e o buna inventie.

 7. Anca spune:

  Ce unghii frumoase ai, nu mi-am facut niciodata unghiile semi, imi doresc sa am lampa mea sa mi le pot face singura

 1. 20/05/2022

  […] place să îți faci unghiile cu gel sau ojă semipermanentă, dar nu le ai cu pictura sau pur și simplu nu ai răbdare? Stai liniștită! Nu ești singura și […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial