De la fereastra mea de Ariana Godoy

Trebuie să recunosc că De la fereastra mea de Ariana Godoy m-a cam luat prin surprindere. Mă așteptam la o poveste drăguțică de dragoste, care să mă ducă cu gândul la fiorii primei iubiri. Ce am găsit? Ei, bine, pe lângă fiorii primei iubiri, am avut parte de un roller coaster de setimente și o mulțime de răsturnări de situație, învăluite în scente ferbinți de sex.

Da,da… Încă din primele pagini, tensiunea sexuală dintre cei doi protagoniști și-a făcut simțită prezența și a anunțat o lectură incendiară. Dacă mi-a plăcut cartea? Da, mi-a plăcut, nu mă pot plânge… Mi-a adus aminte de seria Triplu H a Corinei Cîndea.

De la fereastra mea de Ariana Godoy

De la fereastra mea de Ariana Godoy – O poveste incendiară, despre dragoste, prietenie și pasiune

Raquel este îndrăgostotă de când se știe de vecinul său Ares. Spre deosebire de ea, acesta este bogat și popular. Merge la o școală privată, conduce o mașină scumpă și petrece mereu cu prietenii.

Ares este un băiat rece, care nu se atașează de fetele pe care le folosește pentru propriile plăceri. Raquel este prietenoasă și visează la iubirea perfectă. Ares este experimentat, dar Raquel s-a ținut departe de băieți, visând tot timpul cu ochii deschiși la vecinul ei sexy și inabordabil. Ares are o mulțime de admiratoare, dar și Raquel are vreo doi admiratori, care de fapt îi sunt și prieteni.

Atunci când Ares începe să folosească Wi-Fi-ul lui Raquel, cei doi încep în sfârșit să comunice. Amândoi se doresc fizic și nu au rețineri să arate acest lucru. În schimb, Raquel își dorește o relație, dar Ares nu. El își dorește sex și nu ezită să îi spună. Raquel de asemenea nu ezită să îi spună că îl va face să se îndrăgostească de ea. Dar va reuși să ajungă la inima lui antrenată atât de mult timp să nu iubească? Vă invit pe voi să aflați citind De la fereastra mea de Ariana Godoy, pe care o găsiți aici.

You may also like...

3 Responses

  1. Dana spune:

    Oooo, o poveste tare incitantă!

  2. Eva Anca spune:

    Mulțumesc pentru recomandare!

  1. 10/05/2022

    […] Moștenitoarea cucerește un duce v-am vorbit deja aici, despre De la fereastra mea v-am vorbit aici, iar astăzi vă spun câte ceva despre Strălucește! de J.J. și Chris […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial