Medicalia SkinCare, încântată de cunoștință

Rușine să îmi fie! Până la Danube Bloggers Meet nu am știut de existența brandului Medicalia SkinCare. După ce am încercat produsul primit la eveniment, mai exact un demachiant pentru ochi, am fost tare curioasă să aflu mai multe despre Medicalia SkinCare și mi-am dorit să văd ce produse mai au și ce să adaug în wishlist.

Se pare că Medicalia SkinCare a fost creată pentru a întâmpina nevoile medicilor și esteticienilor. Așadar, produsele lor grăbesc procesul de vindecare și reduc timpul de recuperare după intervențiile chirurgicale. Medicalia SkinCare se ocupă chiar și de problemele cauzate de acnee, luptă împotriva vergeturilor, a îmbătrânirii și nu numai. Concluzia pe care eu am tras-o vizitând site-ul BeautyOne, este simplă: Orice problemă aș avea, sigur Medicalia SkinCare mă va ajuta, iar faptul că folosesc cele mai naturale ingrediente botanice, nu poate decât să mă bucure.

Demachiant pentru ochi Medicalia SkinCare – un răsfăț pentru zona sensibilă a ochilor

Ochiul este un organ extrem de sensibil, după cum bine știți. Așadar, trebuie să îi oferim grija și atenția pe care o merită. Este foarte important să folosim produse de calitate, atât pentru machiere, cât și pentru demachiere.

Demachiantul de la Medicalia SkinCare este un astfel de produs. Este blând cu pielea, curăță bine machiajul, hidratează zona și înlătură orice urmă vizibilă de oboseală, în același timp.

Aceste lucruri sunt posibile datorită infuziei de mușețel pe care o conține și al derivatului de cocos. Mușețelul este un puternic antialergic, calmant şi antiinfecţios. Cocosul este cunoscut pentru faptul că hidratează și hrănește pielea din jurul ochilor, datorită vitaminelor și a acizilor săi grași. Bineînțeles că demachiantul conține și un agent de curățare, dar nu unul oarecare, ci unul organic. Combinația perfectă, nu e așa?

Demachiantul este creat special pentru ochii sensibili și este potrivit pentru toate tipurile de ten. Așadar, poate fi potrivit și pentru tine!


Voi folosiți un produs special pentru demachierea ochilor? Ați încercat acest demachiant? Dacă da, ezitați să îmi spuneți în comentarii.

You may also like...

2 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Pare un demachiant tare bun. Multumesc pentru recomandare!

  2. Mi-ai amintit sa il pun si eu la treaba. Pare tare fain. De obicei folosesc un bifazic pentru ochi, dar nu imi place ca ramane uleios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial