Despre crema de corp de la Hera Medical

Pentru mult timp am evitat aplicarea unei creme de corp. Nu am avut un motiv anume… poate doar comoditatea. Dar în ultima perioadă am început să folosesc tot mai des produse hidratante pentru corp. Îmi place mult cât de catifelată rămâne pielea după aplicare, dar și parfumul subtil pe care îl capătă.

După cum bine știți, la #daubebloggersmeet3 am primit o mulțime de produse noi pentru testare. Printre ele am avut și o cremă de corp de la Hera Medical. Nu am mai folosit nimic de la acest brand și recunosc că am fost foarte curioasă cum este produsul meu. L-am pus curând la treabă și m-am bucurat de toate beneficiile pe care le-a adus pielii mele. Dar până să ajung în acel punct, am intrat repede pe site pentru a vedea la ce să mă aștept. Așa am aflat că Hera Medical by Dr. Raluca Hera este o gamă unisex, potrivită pentru îngrijirea de zi cu zi și că este potrivită pentru persoanele de orice vârstă. Cel mai important, am aflat câte ceva despre modul în care produsele sunt formulate. Acestea conțin extracte pure botanice și ingrediente bioactive potente anti-aging.

Cum e CREMA DE CORP MÉLANGE PRIVÉ de la Hera Medical

CREMĂ DE CORP, MÉLANGE PRIVÉ #1, hera medical, crema de corp naturala, skincare,

Crema de corp CREMĂ DE CORP MÉLANGE PRIVÉ #1 m-a impresionat în primul rând prim parfumul plăcut și subtil de uleiuri esențiale. E aproape imposibil să nu îți placă.

Textura sa este cremoasă și fină. Se absoarbe rapid în piele, lăsând-o hidratată și catifelată. Combinația de ingrediente și uleiuri esențiale o face potrivită pentru orice tip de piele, iar beneficiile sale nu sunt de ignorat. Crema de corp Hera Medical contribuie la netezirea pielii, o hrănește, o calmează și îi redă fermitatea. De asemenea, are efect antioxidant și anti-aging.

Dacă nu ai avut ocazia să o încerci până acum, eu zic să o comanzi și îmi vei mulțumi.

You may also like...

1 Response

  1. Ana-Maria Chiperi spune:

    Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial