Despre Doamna Harris Cucerește New Yorkul de Paul Gallico

După ce am citit Doamna Harris cucerește Parisul, am așteptat cu nerăbdare să se traducă o nouă aventură a simpaticei menajere. Lucru care s-a și întâmplat, la Meteor Press, de curând. Doamna Harris Cucerește New Yorkul de Paul Gallico a ajuns la mine săptămâna trecută. Aseară am început să o citesc, iar dimineață a terminat-o. Cartea de citește destul de ușor și m-a captivat. Aș putea spune că aventura doamnei Harris la New York a fost puțin mai alertă și antrenantă decât cea de la Paris.

Un lucru este cert… Pe mine simpatica menajeră m-a cucerit iremediabil cu farmecul său, dar și cu hotărârea de care a dat dovadă în cele două romane. Ea ne transmite clar să luptăm pentru ceea ce ne dorim și să nu ezităm să ajutăm persoanele care au nevoie de noi. De asemenea, cred că ea ar dori ca noi să ne bucurăm de o ceașcă de ceai alături de prieteni, de fiecare dată când avem ocazia.

Doamna Harris Cucerește New Yorkul de Paul Gallico

Doamna Harris Cucerește New Yorkul de Paul Gallico – o carte perfectă pentru o seară liniștită

Doamna Harris este îngrozită de ceea ce se întâmplă în apartamentul vecinilor săi. Alături de prietena sa, doamna Butterfield, au grijă ca micuțul chinuit din vecini să aibă măcar ce mânca. Acesta este un copil părăsit de părinți și luat în grijă de către vecinii oribili ai doamnei Harris. Ea știe despre băiat că tatăl său este american. Crede că acesta i-ar fi profund recunoscător dacă i-ar spune ce se întâmplă cu fiul său.

Atunci când una dintre clientele sale îi propune să se mute cu ea la New York pentru câteva luni, doamna Harris pune deja la cale un plan. Ea crede în semnele date de Dumnezeu și îi e imposibil să creadă că această sincronizare nu vine de sus.

Simpatica menajeră îi cere stăpânei sale să o ia și pe doamna Butterfield cu ea, aceasta fiind o bucătăreasă desăvârșită. Deși ideea era să-l informeze pe tatăl băiatului de soarta acestuia, doamna Harris s-a trezit punând la cale un plan, iar băiatul s-a urcat cu ele pe vapor, cu destinația America.

Așa cum era de așteptat, menajera nu a luat în calcul multe lucruri. Așadar, aceasta este foarte aproape să dea de bucluc. Oare farmecul său o va ajuta să o scoată la capăt și de data aceasta? Vă las pe voi să aflați cum au decurs lucrurile.

Doamna Harris Cucerește New Yorkul de Paul Gallico se poate comanda de aici.

You may also like...

1 Response

  1. Dana spune:

    Ce poveste fermecătoare, tre3sa o descopăr și eu!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial