Două cărți pentru copii perfecte pentru vacanță – Editura Paralela 45

Dacă nu știi ce cărți să îi mai cumperi copilului tău pentru a citi în vacanță, astăzi vin cu două sugestii pentru tine. Editura Paralela 45 are câteva noutăți pentru copii foarte interesante, iar în articolul de astăzi îți voi vorbi despre două dintre ele. Povestea unui cățel de Daniel Pennac și Aventurile căluțului de lemn de Ursula Moray Williams sunt două cărți foarte drăguțe și captivante, din care cu siguranță copilașii au ce învăța.

Povestea unui cățel de Daniel Pennac – carte pentru copii

Povestea unui cățel de Daniel Pennac

Povestea unui cățel de Daniel Pennac este, așa cum și sugerează titlul, povestea unui cățel. Acest cățel este mai urâțel și pare să nu existe șanse să fie adoptat. Așadar, este aruncat lângă o groapă de gunoi, chiar dacă este într-o stare oribilă, aproape mort. El este salvat și îngrijit de o cățea bătrână, care trăiește acolo. După ce îl îngrijește, îl sfătuiește să trăiască lângă un om, dar să se asigure că îl dresează așa cum trebuie. Astfel, câinele ajunge în compania unei fetițe răsfățate, pe nume Pomița. Cum se va descurca acesta?

Despre ce vorbește de fapt această carte pentru copii? Despre dorința de a nu te da bătut, despre lupta necesară pentru a-ți câștiga locul în lume… Despre faptul că părerea celor din jur despre noi, nu ne definește.

Aventurile căluțului de lemn de Ursula Moray Williams – carte de aventuri

Aventurile căluțului de lemn de Ursula Moray Williams, carti pentru copii, carti de vacanta,

Aventurile căluțului de lemn de Ursula Moray Williams este una dintre acele povești nemuritoare, care îți încălzește sufletul. Vorbind despre iubire și fiind suficient de alertă pentru a capta atenția copiilor, este perfectă pentru biblioteca celor mici.

Eroul poveștii, căluțul de lemn, trebuie să plece din locul pe care îl numește acasă. Deși are parte de multe aventuri plăcute, gândul căluțului este mereu la păpușarul care l-a creat. Va reuși să se întoarcă acasă?


Sper ca și vouă să vă facă cu ochiul aceste două titluri frumoase, proaspăt apărute la Editura Paralela 45. Dacă e așa, trebuie să știți că acum se bucură și de reducere pe site-ul editurii.

You may also like...

1 Response

  1. Eva Anca spune:

    Drăguțe recomandări! Mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial