Două cărți RAO la loc de cinste în biblioteca mea :-)

Cred că nu mai este nicio noutate pentru urmăritorii mei că ador cărțile de la Editura RAO. Rar am întâlnit o carte tradusă la ei care să nu mă încânte și, chiar și mai rar, am găsit o carte care să nu aibă o coperă frumoasă foc. Bine, sunt cele din colecția de buzunar, care nu arată în mod deosebit, dar nici urâte nu sunt. 😀 . Da, știu că poate voi fi judecată pentru asta, dar pentru mine chiar contează cum arată o carte. Cele două cărți pe care vreau astăzi să le aduc în atenția voastră, Pierduți în cartierul spaniol și Colecționarul de obiecte pierdute, arată suuuper!

Cele două romane au ajuns la mine datorită evenimentului de la Dunăre, la care am participat în martie, alături de O fată în amurg. Toate cele trei cărți mi-au furat privirea și recunosc că pusesem deja ochii pe ele. Cele trei cărți au coperțile cartonate și vin împreună cu o supracopertă. Sunt pur și simplu superbe și merită un loc de cinste în biblioteca oricui.

Pierduți în cartierul spaniol de Heddi Goodrich – descriere oficială

despre pierduti în cartierul spaniol

Heddi studiază la Facultatea de Litere a Universității Orientale. Este americancă. Pietro studiază geografia. Este italian. Ea este saracă si nomadă. El este bogat și tradiționalist. Amandoi sunt străini într-un oraș dens, plin de istorie și de viata: Napoli! Este dragoste la prima vedere. O dragoste complicată și profundă, care îi pune la încercare în toate modurile pe tinerii boemi. În adâncul galeriilor de sub oraș, dar și pe culmile Vezuviului. Cartierul Spaniol este deopotrivă un labirint atrăgător și un păpușar care conduce o scena de iubire. Heddi Goodrich are curajul să povestească o parte din propria dragoste studențească, pe care mulți dintre cititori au trăit-o.

Cartea se găsește aici.

Colecționarul de obiecte pierdute de Ruth Hogan – descriere oficială

colectionarul de obiecte pierdute

Anthony Peardew este colecționarul de obiecte pierdute. În urma cu 40 de ani a pierdut un obiect care îi fusese încredințat de logodnica lui, Therese. În aceeasi zi, ea a murit pe neașteptate, iar el a încercat asă se consoleze strângând obiectele pierdute de alții și scriind povestiri despre ele. Atunci cand i se apropie sfârșitul, Anthony îi incredințează această misiune asistentei sale, Laura, care va încerca să redea obiectele pierdute proprietarilor.

Cartea se găsește aici.

You may also like...

4 Responses

  1. Dana spune:

    Chiar arătă minunat și cu siguranță sunt și tare interesante!

  2. Silvia spune:

    O recenzie minunată!!!

  3. Pierduti in Cartierul Spaniol mi-a placut. 🙂

  4. anasylvi spune:

    Lecturi placute, Adriana! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial