Drumeția – o combinație reușită de distracție și mișcare

Nu e prima oară când subliniez faptul că eu consider că orice drumeție în familie sau între prieteni poate aduce multe beneficii. Relațiile se sudează mult mai bine și în mod natural. Ne creăm amintiri, ne bucurăm de aer curat și natură, ne punem corpul în mișcare și ne simțim tot mai bine.

Beneficiile drumețiilor asupra sănătății sunt de asemenea foarte cunoscute. Inima pompează și e fericită, oasele se mișcă într-un ritm care le face bine, masa musculară se dezvoltă, echilibrul este îmbunătățit, creierul este fericit. Poți scăpa de câteva kilograme făcând drumeții frecvent. Poți diminua stresul sau stările de anxietate. Poți să te deconectezi de muncă și tehnologie. Poți scăpa de insomnii sau să îți îmbunătățești calitatea somnului. Nu-i așa că ți-am făcut #poftadesport?

Așa cum spuneam, drumețiile aduc alături de distracție o mulțime de beneficii pentru organismul nostru și pentru calitatea vieții. Bineînțeles, pentru a ne putea bucura cu adevărat de o #drumetie, trebuie să ne echipăm corespunzător. Așadar, astăzi vreau să îți prezint 5 perechi d încălțăminte din categoria bocanci și ghete de drumeție pe care ai putea să le comanzi de pe #DecathlonRomania.

Ghete și bocanci de drumeție

ghete drumetie, bocanci drumetie, incăltaminte drumetie, decathlon

Aceste cizme impermeabile călduroase sunt perfecte pentru o drumeție pe timp de iarnă. Sunt extrem de călduroase, concepute eco și impermeabile. Asigură susținere optimă datorită șireturilor. Talpa snowcontact asigură aderență optimă pe zăpadă. În plus au și un design plăcut.

Bineînțeles, aceste cizme pot fi purtate chiar și atunci când nu e zăpadă, dar temperaturile sunt scăzute și ai nevoie de ceva călduros.

ghete drumetie, bocanci drumetie, incăltaminte drumetie, decathlon

Tot din aceeași categorie fac parte și aceste cizme cu bandă cu arici. Ghetele sunt călduroase foarte ușor de încălțat, cu deschizătură largă și benzi cu arici ajustabile. Susținerea și protecția împotriva pătrunderii zăpezii a fost îmbunătățite pentru un mai bun confort termic. Par o idee mai practice decât cele de mai sus. Personal, apreciez și că sunt negre, simple.

Ghete

ghete drumetie, bocanci drumetie, incăltaminte drumetie, decathlon

Să trecem și la ghete, că doar nu o fi zăpadă până la glezne pentru mult timp de acum încolo. Aceste ghete cu șiret mi-au atras atenția. Au un design foarte fain, pe gustul meu. Sunt perfecte pentru drumeții pe zăpadă, dar și pentru alte activitățile zilnice pe vreme rece Ghetele sunt călduroase, impermeabile, concepute eco, din piele!

ghete drumetie, bocanci drumetie, incăltaminte drumetie, decathlon

Și aceste ghete impermeabile mi-au atras atenția. Sunt călduroase şi impermeabile, cu talpă snowcontact din cauciuc, pentru aderenţă bună și confort în timpul drumețiilor pe zăpadă bătătorită. Arată și bine, nu-i așa?

Încălțămite drumeție cu șireturi

ghete drumetie, bocanci drumetie, incăltaminte drumetie, decathlon

În ideea că suntem destul de aproape de venirea primăverii, vă prezint și o pereche de încălțăminte cu șireturi pentru drumeție, perfectă pentru vremea puțin mai caldă. Atunci când e mai cald și pământul este uscat, nu avem nevoie deapărat de bocanci sau ghete. Putem alege oricând încălțăminte joasă, mai ușoară. Știți că sunt mare fan iarnă, dar recunosc că pe munte prefer să urc când este puțin mai cald, și nu trebuie să folosim îmbrăcăminte sau încălțăminte groasă.

Vouă vă plac drumețiile? Mergeți doar împreună cu familia sau preferați un grup mai mare, cu mai mulți prieteni?

You may also like...

3 Responses

  1. Dana spune:

    Drumețiile sunt într adevăr minunate și benefice, asa cum spui, iar cu echipamentul potrivit de la Decathlon, devin perfecte.

  2. Eva Anca spune:

    Da, chiar sunt frumoase și benefice drumețiile.

  1. 04/10/2022

    […] Susținere sporită în zona bustului. Femeile cu bustul mai proeminent au mare nevoie de o astfel de susținere, nu doar în momentele în care fac sport. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial