E cineva la tine acasă – Stephanie Perkins

Nu știu voi, dar eu mi-am început anul literar în forță. Am citit deja două super cărți, printre care și E cineva la tine acasă de Stephanie Perkins despre care vă voi vorbi azi. Am de gând să îmi fac mai mult timp pentru lectură anul acesta, chiar dacă asta înseamnă să dorm mai puțin decât o fac. Pur și simplu anul 2021 a fost prea sărac în lecturi și nu vreau să continui așa. Am nevoie doar de o reorganizare, nu-i așa? 🙂 Mi-am reinstalat chiar și Goodreads-ul, ca să vedeți cât sunt de serioasă și hotărâtă 🙂 .

După cum vă spuneam, ambele cărți pe care deja le-am citit în 2022 mi-au plăcut foarte mult. Una a fost romance, iar cealaltă un thriller sângeros. E cineva la tine acasă de Stephanie Perkins a apărut la Editura Corint în colecția Leda Edge și mi-a cam pus sângele în mișcare.

E cineva la tine acasă de Stephanie Perkins

E cineva la tine acasă de Stephanie Perkins – un thriller sângeros, cu un criminal nemilos

Makani Young se mută în Osborne cu bunica sa după un incident neplăcut în Hawaii. Părinții ei au găsit un motiv să se descotorosească de ea, fără să țină cont de sentimentele ei. Vina și sentimentul că nu e dorită o urmărește mereu și nu îi permite să fie cu adevărat fericită. Bunica sa este o femeie dură, dar are mare grijă de ea. Makani și-a făcut câținva prieteni și încearcă să fie un adolescent normal. Ba chiar s-a și îndrăgostit, doar că de ciudatul școlii.

Atunci când o serie de crime au loc și colegii lui Makani dispar în cele mai neașteptate momente, orășelul intră în panică, iar adolescenții sunt sfătuiți să nu rămână nesupraveghiați. Lucru aproape imposibil se pare, așadar, crimele continuă să apară sădind panică printre liceeni. Oare cine va urma? Și oare cum își alege criminalul victimele? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Makani și prietenii săi încearcă să găsească răspunsul.


E cineva la tine acasă de Stephanie Perkins este o lectură incitantă, care nu îți permite să lași cartea deoparte pentru prea mult timp. Dacă v-am făcut curioși, o puteți comanda de aici.

You may also like...

10 Responses

 1. Laura spune:

  Pare interesanta! O trec pe lista!

 2. Carmen spune:

  Pare chiar captivantă, o pun si eu pe lista mea de citit.

 3. Eva Anca spune:

  Mă bucur că ți-a plăcut! Și mie mi-a plăcut tare mult cartea asta.

 4. Alina S spune:

  Pare genul de carte care mi-ar placea, thank you

 5. Chiar m-ai făcut curioasa. As vrea să o citesc.

 6. Ana spune:

  Si pt mine 2021 a fost un an sarac literar, asa ca mi-am propus sa citesc mai mult in 2022 ?

 7. Rokolla spune:

  Trebuie sa caut si eu aceasta carte pentru ca pare a fi tare buna

 8. Dana spune:

  Trebuie sa o citesc cât se repede, e wow!

 1. 02/03/2022

  […] E cineva la tine acasă – Stephanie Perkins […]

 2. 12/01/2023

  […] străzi. Se pare că o întâmplare din trecut a făcut-o să trăiască ceea ce trăiesc victimele criminalilor pe care obișnuiește să îi vâneze. Acest lucru a marcat-o, așa cum era și de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial