Escala – primul volum al seriei clubul Miles High de TL Swan

Escala, primul volum al seriei clubul Miles High de TL Swan este una dintre cele mai savuroase cărți pe care le-am citit anul acesta. Făcând parte dintr-o serie, am stat în dubii dacă să mi-o comand sau nu. Mă bucur că am făcut-o. Volumele nu par să aibă legătură mare între ele și se pot citi și individual. Dar, din fericire pentru mine, deja al doilea volum al seriei, Achiziția, este deja disponibil la Editura Corint, iar eu am de gând să-l comand chiar azi.

Escala este un roman pasional, plin de răsturnări de situație, captivant. Cele două personaje principale sunt sarea și piperul întregului roman, așa cum este și firesc. Două firi aparent diferite, dar totuși atât de asemănătoare, sunt legate prin pasiune, iar mai apoi prin iubire. Provenind din medii diferite, cei doi sunt nevoiți să se adapteze unul la nevoile celuilalt, lucru deloc ușor pentru niciunul dintre ei.

Escala - primul volum al seriei clubul Miles High de TL Swan

Escala: „Lectura perfectă pentru a te ghemui sub pături când afară e urât și frig.” THEQUILLINK.COM

Emily a avut un weeked neplăcut, iar totul ia proporții atunci când, în aeroport, un alt pasager devine politicos. Totuși, tot răul spre bine… Emily este mutată la clasa I și are parte de aventura vieții sale. În avion îl cunoaște pe Jim. El este un tip mai matur, care pare bogat și inteligent. Tot zborul cei doi vorbesc, râd și flirtează. O escală, cauzată de vremea rea, le dă celor doi ocazia de a petrece o noapte plină de pasiune, cum niciunul nu a mai trăit până în acel moment. Chiar dacă au stabilit o conexiune, Jim nu-i cere numărul lui Emily și totul rămâne doar o aventură.

Un an mai târziu, Emily primește slujba mult visată, la o companie din New York. Aceasta se mută entuziasmată, pentru un nou început. Când i se face turul companiei, Emily și Jim se reîntâlnesc, acesta fiind directorul executiv. A fost nevoie doar de o privire pentru ca pasiunea dintre ei să-și facă din nou simțită prezența.

Jim îi cere lui Emily să se revadă, dar ea nu dorește să își riște slujba pentru o altă aventură de o noapte. Bineînțeles, faptul că el nu i-a cerut numărul după acea escală, i-a rănit orgoliul și nu dorește să riște să se simtă folosită încă o dată de același bărbat. Cum vor decurge lucrurile între ei? Tot ce vă mai spun este că veți rânde și veți savura povestea lor de iubire. Escala – primul volum al seriei clubul Miles High de TL Swan se poate comanda de aici.

You may also like...

8 Responses

 1. Mirela Marin spune:

  Nu am citit nimic din această serie, dar nu sună rău.
  Mi-am notat, mi-ar plăcea să citesc primul volum al serie despre care ne-ai și făcut recomandarea.
  Mulțumesc!

 2. Dana spune:

  Cu siguranță mi-ar plăcea povestea și îmi redeschizi apetitul de citit, nu am mai avut timp de ceva vreme.

 3. Imi plac tot mai mult seriile de carti, povestea este prezentata mult mai in detaliu.

 4. Denisa spune:

  Pare chiar un roman interesant.

 5. imi place cum suna seria! din pacate, nu m-am prea tinut de ele, in general

 6. Elena spune:

  Pare o carte interesanta, o trec pe lista! Mersi de recomandare!

 7. Eva Anca spune:

  Am văzut și eu seria, dar nu m-a tentat. Totuși, din descrierea ta, sună bine.

 1. 20/09/2022

  […] întrecut așteptările. Tristan m-a surprins total! Mă așteptam la un altfel de caracter. În Escala mi-a părut a fi total diferit de modul în care este prezentat […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial