Ethan, cel care am fost – Ali Standish

Uitându-mă pe site-ul Editurii Corint, am observat faptul că romanul Ethan, cel care am fost de Ali Standish are o reducere frumușică. Mi-am zis că e momentul perfect să vă spun câteva cuvinte despre el. Dacă sunteți în căutarea unei lecturi noi pentru copilul vostru, această carte pentru adolescenți poate fi pe placul lui, dacă are vârsta potrivită.

Ethan, cel care am fost a apărut în colecția Smart Age a Editurii Corint. Are o mulțime de premii și a fost foarte des nominalizat. Are 384 de pagini, formatul cărții este de 13 X 20 cm, iar coperta este pur și simplu superbă.

ethan cel care am fost, carte pentru adolescenti

Ethan, cel care am fost – carte pentru adolescenți

Ethan, cel care am fost vorbește despre prietenie, despre iertare, despre acceptare și maturizare, dar și despre speranță. Copiii vor fi captivați de întreaga poveste până la final.

„Ali Standish abordează cu îndrăzneală teme dificile în această emoționantă poveste despre maturizare, precum moartea, vinovăția și iertarea. Cititorii vor fi pur și simplu fascinați văzând cum Ethan, cei din familia sa și alte personaje foarte bine construite se vor confrunta cu realitățile sumbre ale vieții.“ 

Publishers Weekly

Înainte de accidentul prietenei sale, Ethan avea o viață frumoasă, lipsită de griji sau probleme. După acel incident nefericit, Ethan este măcinat de vină și nu prea face eforturi pentru a se adapta la noua sa viață și pentru a învinge sentimentul de vină. Nimic nu mai pare la fel de important precum înainte, nici skateboard-ul și nici măcar echipa Red Sox pe care o aprecia mult. De la băiatul mereu vesel, Ethan s-a transformat într-un adolescent măcinat de vină și amintiri.

„Alegând cu măiestrie evenimentele și personajele, Standish țese pânza unei povești cu o mare încărcătură emoțională. O excelentă completare a listelor de lecturi pentru copiii din anii de gimnaziu.“ 

School Library Journal

Coralee are și ea propria poveste, propriile secrete. Cu toate acestea, cei doi încep să se împrietenească și să petreacă timp împreună. O a doua șansă pare să se ivească, dar oare vor reuși cei doi să își acorde încrederea cuvenită?

Ethan, cel care am fost se poate comanda de aici.

You may also like...

4 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Am citit-o și mi-a plăcut tare mult, chiar dacă e o carte pentru copii.

  2. anasylvi spune:

    Multumesc pentru recomandare!

  3. Dana spune:

    Pare tare interesantă și frumoasă povestea lui Ethan.

  4. Amira a adorat cartea asta. Mereu vorbeste de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial