Feed. Înlocuirea – Nick Clark Windo – impresii

În ultima perioadă, din păcate, citesc mai puțin decât de obicei. Așadar, îmi selectez cu mai multă atenție cărțile. Ar fi păcat să îmi irosesc timpul oricum limitat pe ceva ce nu-mi place, nu-i așa? Ei, bine, cărțile de la Leda Edge sunt mereu o alegere bună și sigură. Atunci când așez pe noptieră o carte apărută în această colecție sunt sigură că voi avea parte de momente extrem de plăcute. Indiferent dacă doresc ceva relaxant, înspământător, ceva real sau o distopie, pe site-ul Editurii Corint găsesc sigur ceva pe placul meu. Așadar, eram sigură că îmi va plăcea și Feed. Înlocuirea de Nick Clark Windo.

Atunci când am comandat acest roman nu am citit descrierea. Coperta și impresiile lăsate de autorii care o recomandă m-au convins că trebuie să o citesc și eu. Nu mă așteptam să am parte de o distopie atât de interesantă, cu multe elemente de thriller.

Feed. Înlocuirea de Nick Clark Windo.

Feed. Înlocuirea de Nick Clark Windo – un roman alert și captivant

Feed-ul este cel mai bun prieten al oamenilor. Îi ajută să știe orice, oricând, în timp extrem de scurt. Le permite să fie mereu în legătură cu cei dragi, dar și să știe exact ce gândesc. Sentimentele nu mai sunt ceva privat, intim, ci sunt la vedere. Oamenii nu mai învață să scrie sau să citească, să își folosească singuri creierul. De ce ar face-o? Când Feed-ul le oferă orice își doresc, fără un minim de efort.

Feed-ul a devenit vital pentru oameni, iar acest lucru face din el un dușman de temut. Atunci când Feed-ul se prăbușește, lumea trebuie să învețe să trăiască fără el, să supraviețuiască. Poate nu pare greu, dar gândiți-vă câte lucruri nu știu oamenii care nu și-au folosit creierul așa cum trebuie, bazându-se pe Feed. Câte lucruri nu știu copiii și tinerii care au fost conectați la Feed imediat după naștere. Practic, se trezesc peste noapte într-o lume plină de necunoscute și sunt nevoiți să învețe să trăiască. Nu mulți supraviețuiesc, iar cei care o fac ar face orice pentru a mânca și a trăi, așadar, sunt un pericol unul pentru celălalt.

Nu doar lupta pentru supraviețuire îi ține cu sufletul la gură, ci și frica de a fi luați. Cei care sunt luați nu mai sunt ei înșiși. Ucid, nu țin cont de nimic și nu mai au nicio legătură cu persoana de dinainte, sunt înlocuiți. Așadar, cei care locuiesc împreună se păzesc în timpul nopții. La primul semn că cel care doarme este luat, este ucis de cel care veghează.

Feed. Înlocuirea de Nick Clark Windo te pune pe gânduri. Este o distopie care aduce în prim-plan dorința de supraviețuire și arată de câte lucruri suntem capabili la nevoie. Romanul se poate comanda de aici.

You may also like...

7 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Și eu m-am uitat la cartea asta și am avut în gând să o iau. În urma recenziei tale sunt mai convinsă că va trebui să o citesc.

 2. Dana spune:

  Pare tare interesanta, cu siguranță mi-ar plăcea!

 3. Maria spune:

  Mi se pare foarte interesanta cartea aceasta.

 4. Ce subiect intrigant are!

 1. 31/08/2021

  […] Feed. Înlocuirea – Nick Clark Windo – o distopie cu multe elemente de thriller. […]

 2. 15/09/2021

  […] Feed. Înlocuirea […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial