Femeia din oglindă – Rebecca James

Am început anul în forță, după cum v-ați putut da seama până acum. Am reușit să citesc destul de multe cărți și, din fericire, toate au fost una și una. Femeia din oglindă de Rebecca James mi-a oferit doza de suspans după care râvneam deja, după atâtea cărți și filme romantice, în spiritul Crăciunului.

Cătălina mi-a dărut acest roman și mi-a garantat că o să-mi placă. Recenzia ei m-a făcut și pe mine să fiu sigură de acest lucru. Mă bucur că îmi cunoaște atât de bine gusturile și că îmi oferă mereu cadouri frumoase.

femeia din oglinda

Femeia din oglindă de Rebecca James – o faptă oribilă, o familie, un blestem…  

Alice Miller acceptă un post de guvernantă la Conacul Winterbourne – un loc retras, ferit de lume. Chiar dacă încă de la început observă că unele lucruri sunt ciudate, copiii îi fac o impresie foarte bună și incepe să creadă că acolo se va putea vindeca și uita de ceea ce războiul i-a răpit, de vorbele dure ale familiei sale.

Lucrurile merg bine la început, deși nu doar o dată se întâmplă să observe fenomene anormale la conac. Copiii sunt perfecți, asta până încep și ei să se comporte ciudat. Alice află ce s-a întâmplat cu mama lor și face un fel de obsesie pentru ea. Deloc neașteptat, se îndrăgostește de tatăl văduv. Ocupată cu aceste lucruri, ignoră total orice posibilitate ca zvonurile să fie reale, ca Winterbourne să fie bântuit. Asta până când nu o mai poate face și viața i se schimbă radical.

În prezent, Rachel Wright află că este moștenitoarea acelui conac. Părăsește New York-ul și speră ca în sfârșit să afle cine sunt părinții săi. Hotărăște să locuiască la conacul Winterbourne până pune totul în ordine. Pentru ea fantomele nu există. Dar oare nici femeia din oglindă nu o va impresiona?


Femeia din oglindă mi-a dat fiori chiar și după ce am terminat-o, iar finalul m-a lăsat cu gura căscată. Dacă vă tentează, o găsiți aici la un preț bun.

You may also like...

4 Responses

  1. Silvia spune:

    Imi place coperta !!!!@

  2. Dana spune:

    Mi-a plăcut foarte mult!!!

  3. Tare mult mi-a placut si mie cartea asta.

  1. 17/01/2022

    […] Femeia din oglindă de Rebecca James. Și aici avem o fantomă și un loc bântuit. Înfiorător de-a dreptul! […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial